31 Ocak 2017 Salı

Lojistik IQ, 2017 Freight Forwarder Sertifika Eğitimleri Başlıyor Değerli Lojistik Sektörü Çalışanları ve Sektör Adaylarımız, 2015 yılında başlamış olduğumuz Freight Forwarder Sertifika Eğitimlerimiz, 2017 yılında Sponsor firmalarımız desteğiyle devam edecektir. Amacımız, teorik yeterlilik ile mezun olan ancak pratik tecrübesi olmayan ve bu eksikliklerini forwarding eğitimi ile tamamlamak isteyip, maddi olanaksızlıklar sebebiyle eğitim alamayan öğrenci ve adaylarımıza destek olmaktır. Web sayfamızda yer alan “Destekçilerimiz” sayfası bu amaç için örnek olarak hazırlanmıştır. Katkı vermek isteyen firmaların isim ve logoları, bu sayfada 1 yıl boyunca yayınlanacak olup, eğitime destek vermek isteyen şirketlerimiz, bu rakamı bütçelerine göre belirlemekte özgürdür. Destekler, eğitim almak isteyen öğrencilerin sertifika eğitim ücretlerinden düşülecek olup, eğitim sonunda aday ve öğrencilerin isimleri destek veren şirketlerimize bildirilecektir. Bütçeleri sebebiyle eğitime destek veremeyen şirketlerimizin bilgilerini, tanıtımları amacıyla 2 ay süre ile sayfamızda bulunduracağız. Destek projemize katkıda bulunan şirketlerimize teşekkür ederiz. Saygılarımızla. Osman Karatas (Diyyo’94) Genel Müdür – İş ve Meslek Danışmanı M | 0 532 361 5359  T  | 0 850 840 7424

Değerli Lojistik Sektörü Çalışanları ve Sektör Adaylarımız,

2015 yılında başlamış olduğumuz Freight Forwarder Sertifika Eğitimlerimiz, 2017 yılında Sponsor firmalarımız desteğiyle devam edecektir.

Amacımız, teorik yeterlilik ile mezun olan ancak pratik tecrübesi olmayan ve bu eksikliklerini forwarding eğitimi ile tamamlamak isteyip, maddi olanaksızlıklar sebebiyle eğitim alamayan öğrenci ve adaylarımıza destek olmaktır.

Web sayfamızda yer alan “Destekçilerimiz” sayfası bu amaç için örnek olarak hazırlanmıştır. Katkı vermek isteyen firmaların isim ve logoları, bu sayfada 1 yıl boyunca yayınlanacak olup, eğitime destek vermek isteyen şirketlerimiz, bu rakamı bütçelerine göre belirlemekte özgürdür.
Destekler, eğitim almak isteyen öğrencilerin sertifika eğitim ücretlerinden düşülecek olup, eğitim sonunda aday ve öğrencilerin isimleri destek veren şirketlerimize bildirilecektir.
Bütçeleri sebebiyle eğitime destek veremeyen şirketlerimizin bilgilerini, tanıtımları amacıyla 2 ay süre ile sayfamızda bulunduracağız.
Destek projemize katkıda bulunan şirketlerimize teşekkür ederiz.
Saygılarımızla.

Osman Karatas (Diyyo’94)
Genel Müdür – İş ve Meslek Danışmanı
M | 0 532 361 5359  T  | 0 850 840 7424



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2jOUdi3
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder