31 Ocak 2017 Salı

Ankaralı iş adamları, Almanya ve Azerbaycan’a direkt uçuş talep ediyor “Almanya ve Azerbaycan’a direkt uçuş talep ediyoruz” Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, seçim sonrası ilk röportajını MAG Business’a verdi. 3 Aralık’ta yenilenen seçimler sonrası vakit kaybetmeden çalışmaya başladıklarını anlatan Baran “Üç ayaklı bir çalışma stratejisiyle hareket ediyoruz. Birincisi üyeye yönelik hizmet. İkincisi, Ankara’nın ekonomik ve sosyal gelişiminde pay sahibi olmak, üçüncüsü de Türkiye’nin 2023 ve 2071 hedeflerine ulaşması için üzerimize düşeni yapmak” dedi. “Göreve geldikten sonra ilk icraatımız ‘Nefes Kredisi’ oldu” “Dış ticaret konusunda destek verecek bir mekanizmayı hayata geçireceğiz” “Memur kenti kimliğinden sıyrılan Ankara, ekonominin ve ticaretin merkezi olma yolunda ilerliyor” “Ankara ekonomisinin daha da gelişmesi için ihracatını artırması gerekiyor” “ Ankara’nın acilen bir fuar alanına ihtiyacı var” “Televizyon, beyaz eşya, hafif ticari araç, tekstil ve çimentoda Avrupa’nın en büyük üreticisiyiz.” “Plastik’te ikinci, çelikte ve seramikte üçüncü, boyada dördüncüyüz” Memur kenti algısından sıyrılan Ankara’nın ekonomi ve ticaretin merkezi olma noktasında ilerlediğini söyleyen ATO Başkanı Gürsel Baran, Ankara Ticaret Odası olarak; 2017 yılında yürütecekleri çalışmaları da MAG Business Ocak sayısında anlattı. Başkan Baran ATO üyelerinin 200’ü aşkın serbest bölge ve ülkeye ihracat yaptığını belirterek “Ankara ekonomisinin daha da gelişmesi için ihracatını artırması gerekiyor. Ankara’nın ekonomik anlamda kalkınması için hava ulaşımı konusu çok önemli. Ankara’dan 3 saatlik uçuş mesafesinde 20 destinasyon olduğu halde İstanbul üzerinden aktarmalı uçuş yapmak zorunda kalıyoruz. Ankaralı iş adamları olarak ilk etapta Almanya ve Azerbaycan’a direkt uçuş talep ediyoruz.” Ercan Kahraman‘ın kapak olduğu MAG BUSİNESS Ocak sayısı, birbirinden renkli içeriği, özel röportajları ve gündemi, yakından takip eden konu başlıkları ile www.magdergi.com.tr, DijiMecmua, Turkcell Dergilik ve seçkin kitapçılarda sizlerle buluşuyor.

“Almanya ve Azerbaycan’a direkt uçuş talep ediyoruz”

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, seçim sonrası ilk röportajını MAG Business’a verdi. 3 Aralık’ta yenilenen seçimler sonrası vakit kaybetmeden çalışmaya başladıklarını anlatan Baran “Üç ayaklı bir çalışma stratejisiyle hareket ediyoruz. Birincisi üyeye yönelik hizmet. İkincisi, Ankara’nın ekonomik ve sosyal gelişiminde pay sahibi olmak, üçüncüsü de Türkiye’nin 2023 ve 2071 hedeflerine ulaşması için üzerimize düşeni yapmak” dedi.

“Göreve geldikten sonra ilk icraatımız ‘Nefes Kredisi’ oldu”

“Dış ticaret konusunda destek verecek bir mekanizmayı hayata geçireceğiz”

“Memur kenti kimliğinden sıyrılan Ankara, ekonominin ve ticaretin merkezi olma yolunda ilerliyor”

“Ankara ekonomisinin daha da gelişmesi için ihracatını artırması gerekiyor”

“ Ankara’nın acilen bir fuar alanına ihtiyacı var”

“Televizyon, beyaz eşya, hafif ticari araç, tekstil ve çimentoda Avrupa’nın en büyük üreticisiyiz.”

“Plastik’te ikinci, çelikte ve seramikte üçüncü, boyada dördüncüyüz”

Memur kenti algısından sıyrılan Ankara’nın ekonomi ve ticaretin merkezi olma noktasında ilerlediğini söyleyen ATO Başkanı Gürsel Baran, Ankara Ticaret Odası olarak;

2017 yılında yürütecekleri çalışmaları da MAG Business Ocak sayısında anlattı. Başkan Baran ATO üyelerinin 200’ü aşkın serbest bölge ve ülkeye ihracat yaptığını belirterek “Ankara ekonomisinin daha da gelişmesi için ihracatını artırması gerekiyor. Ankara’nın ekonomik anlamda kalkınması için hava ulaşımı konusu çok önemli. Ankara’dan 3 saatlik uçuş mesafesinde 20 destinasyon olduğu halde İstanbul üzerinden aktarmalı uçuş yapmak zorunda kalıyoruz. Ankaralı iş adamları olarak ilk etapta Almanya ve Azerbaycan’a direkt uçuş talep ediyoruz.”

Ercan Kahraman‘ın kapak olduğu MAG BUSİNESS Ocak sayısı, birbirinden renkli içeriği, özel röportajları ve gündemi, yakından takip eden konu başlıkları ile www.magdergi.com.tr, DijiMecmua, Turkcell Dergilik ve seçkin kitapçılarda sizlerle buluşuyor.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2jR72WG
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder