31 Ocak 2017 Salı

Etihad , Star Alliance’a katılabilir mi? Etihad ve Lufthansa’nın CEO’larının yarın Abu Dhabi’de bir araya geleceği söyleniyor Bu ilişki beklenmedik bir şekilde gelişti. Airberlin ortaya çıkmasına sebep oldu, çünkü Airberlin üzerinde karşılıklı bağlantıları var. Bu arada, iki havayolu  birlikte çalışmaya değer buldukları halde işbirliğiyavaş başladı. Şu an itibariyle Etihad ve Lufthansa, Avrupa, Güney Amerika ve Orta Doğu arasındaki seçkin uçuşlar için kod paylaşımı yapıyorlar. Yakın zamanda büyük bir işbirliği Yarın veya yakın zamanda önemli bir anlaşma  yahut Etihad’ın Star Alliance üyesi olması veya Etihad’ın Lufthansa’dan hisse senedi alması gibi farklı önem seviyesinde açıklamalar gelebilir deniyor. Bunların hepsi bir iddia tabiki ama belki de şu an gerçekleşmektedir. Kavga dövüşün ardından Etihad ve Lufthansa’nın bu kadar yakın olacağını ve işbirliği yapacağını kim tahmin ederdi? Muhtemelen ne düşündüğünüzü biliyorum , “bu mantıksız, bu sadece saçma bir söylenti ”  ama böyle de bir söylenti var. Tabiki kolay değil, Etihad’ın kendi partnerleri ve grubu var onlar ne olacak? Tabiki kolay değil, Amerikan havayolu şirketlerinin Körfez havayollarına tavrı net yani negatif. Star Alliance üyesi United Etihad’ı kabul eder mi? Sadece bir söylenti ama imkansız değil, zaman gösterecek.  

Etihad ve Lufthansa’nın CEO’larının yarın Abu Dhabi’de bir araya geleceği söyleniyor

Bu ilişki beklenmedik bir şekilde gelişti. Airberlin ortaya çıkmasına sebep oldu, çünkü Airberlin üzerinde karşılıklı bağlantıları var. Bu arada, iki havayolu  birlikte çalışmaya değer buldukları halde işbirliğiyavaş başladı. Şu an itibariyle Etihad ve Lufthansa, Avrupa, Güney Amerika ve Orta Doğu arasındaki seçkin uçuşlar için kod paylaşımı yapıyorlar.

Yakın zamanda büyük bir işbirliği

Yarın veya yakın zamanda önemli bir anlaşma  yahut Etihad’ın Star Alliance üyesi olması veya Etihad’ın Lufthansa’dan hisse senedi alması gibi farklı önem seviyesinde açıklamalar gelebilir deniyor.

Bunların hepsi bir iddia tabiki ama belki de şu an gerçekleşmektedir. Kavga dövüşün ardından Etihad ve Lufthansa’nın bu kadar yakın olacağını ve işbirliği yapacağını kim tahmin ederdi?

Muhtemelen ne düşündüğünüzü biliyorum , “bu mantıksız, bu sadece saçma bir söylenti ”  ama böyle de bir söylenti var.

Tabiki kolay değil, Etihad’ın kendi partnerleri ve grubu var onlar ne olacak?

Tabiki kolay değil, Amerikan havayolu şirketlerinin Körfez havayollarına tavrı net yani negatif. Star Alliance üyesi United Etihad’ı kabul eder mi?

Sadece bir söylenti ama imkansız değil, zaman gösterecek.

 



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2kNln7p
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder