30 Ocak 2017 Pazartesi

Hediye uçuş kazanmanın en hızlı yolu! Eurowings, yaklaşık 500 bin üyeli başarılı sadakat programının yıl dönümünü ‘Boomerang Club’ yazılı uçağı ile kutluyor   Almanya’nın düşük maliyetli havayolu Eurowings’in ödül programlarından bir tanesi olan Boomerang Club’ın üyeleri 10 yılı aşkın sürediruçtukça mil kazanmaya devam ediyor. Eurowings, Avrupa havacılığındaki en başarılı bonus programlarından biri haline gelen yaklaşık 500.000 üyeye sahip Boomerang Club’ı şimdi de D-AEWM kuyruk tescilli Airbus A320 uçağı ile gökyüzüne taşıyor.   Eurowings renkleri ile önceki gün Düsseldorf’tan ilk uçuşunu gerçekleştiren Boomerang Club yazılı uçak, Avrupa’nın en başarılı müşteri sadakat programının marka elçisi oldu. Sharklet isimli kıvrık kanat uçları sayesinde yakıt tasarrufu sağlayan ve 2016 yılının Ağustos ayında teslim alınan uçak, Eurowings filosunun en yeni uçaklarından biri.   Eurowings, Boomerang uçağı ile programı, üye olmayanlara da duyurmayı amaçlıyor. Programa üye olmak isteyen misafirler, kayıtlarını ücretsiz olarak yaptıktan sonra her rezervasyon için yalnızca Boomerang Club numarasını giriyor. Üyeler, mil kazandıran Eurowings uçuşlarına ek olarak pek çok bağlı şirketin avantajlı hizmetlerinden de yararlanabiliyor. ‘Hediye uçuş kazanmanın en hızlı yolu!’ sloganıyla hareket eden Boomerang Club ile üyeler, uçuş kazanmak için yıllarca mil biriktirmek zorunda kalmıyor.   Sektörün en etkili programlarından biri olan Boomerang Club üyeleri sadece 10 bin mil ile bile uçuş hakkı kazanabiliyor. Üyelerin mil hesabında, 1 Avro başına 10 mil birikiyor. Ayrıca, Avis, Sixt ve Booking.com gibi pek çok anlaşmalı firmadan da mil kazanılabiliyor. Bunlara ek olarak, Eurowings kredi kartları, mil-kazanç fonksiyonu da sunuyor.   Eurowings ile Düsseldorf, Köln/Bonn, Stuttgart ve Berlin rotalarına seyahat eden Boomerang Club üyeleri, Lufthansa sadakat programı Miles&More’dan faydalanabilmelerine rağmen Boomerang Club avantajlarını tercih ediyorlar.

Eurowings, yaklaşık 500 bin üyeli başarılı sadakat programının yıl dönümünü

‘Boomerang Club’ yazılı uçağı ile kutluyor

 

Almanya’nın düşük maliyetli havayolu Eurowings’in ödül programlarından bir tanesi olan Boomerang Club’ın üyeleri 10 yılı aşkın sürediruçtukça mil kazanmaya devam ediyor. Eurowings, Avrupa havacılığındaki en başarılı bonus programlarından biri haline gelen yaklaşık 500.000 üyeye sahip Boomerang Club’ı şimdi de D-AEWM kuyruk tescilli Airbus A320 uçağı ile gökyüzüne taşıyor.

 

Eurowings renkleri ile önceki gün Düsseldorf’tan ilk uçuşunu gerçekleştiren Boomerang Club yazılı uçak, Avrupa’nın en başarılı müşteri sadakat programının marka elçisi oldu. Sharklet isimli kıvrık kanat uçları sayesinde yakıt tasarrufu sağlayan ve 2016 yılının Ağustos ayında teslim alınan uçak, Eurowings filosunun en yeni uçaklarından biri.

 

Eurowings, Boomerang uçağı ile programı, üye olmayanlara da duyurmayı amaçlıyor. Programa üye olmak isteyen misafirler, kayıtlarını ücretsiz olarak yaptıktan sonra her rezervasyon için yalnızca Boomerang Club numarasını giriyor. Üyeler, mil kazandıran Eurowings uçuşlarına ek olarak pek çok bağlı şirketin avantajlı hizmetlerinden de yararlanabiliyor. ‘Hediye uçuş kazanmanın en hızlı yolu!’ sloganıyla hareket eden Boomerang Club ile üyeler, uçuş kazanmak için yıllarca mil biriktirmek zorunda kalmıyor.

 

Sektörün en etkili programlarından biri olan Boomerang Club üyeleri sadece 10 bin mil ile bile uçuş hakkı kazanabiliyor. Üyelerin mil hesabında, 1 Avro başına 10 mil birikiyor. Ayrıca, Avis, Sixt ve Booking.com gibi pek çok anlaşmalı firmadan da mil kazanılabiliyor. Bunlara ek olarak, Eurowings kredi kartları, mil-kazanç fonksiyonu da sunuyor.

 

Eurowings ile Düsseldorf, Köln/Bonn, Stuttgart ve Berlin rotalarına seyahat eden Boomerang Club üyeleri, Lufthansa sadakat programı Miles&More’dan faydalanabilmelerine rağmen Boomerang Club avantajlarını tercih ediyorlar.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2kjvHXm
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder