4 Nisan 2020 Cumartesi

Turizm bakanı haziran sonuna kadar uçuşların normale dönmesini bekliyor Türkiye turizm bakanı Perşembe günü yaptığı açıklamada, havayolu şirketlerinin koronavirüsün yayılmasını engellemek için çoğu uçuşu iptal ettikten sonra uçuşların Haziran ayının sonuna kadar normale dönmesini beklediğini söyledi. Mehmet Nuri Ersoy, yayıncı CNN Turk’te yaptığı açıklamada hava trafiğinin büyük olasılıkla Asya’dan açılacağını, ardından Rusya, ardından Balkanlar ve Avrupa’yı söyledi. İç hat uçuşlarının da yeniden başlayacağını söyledi. Türk Hava Yolları, uçuşlarının iptalini 17 Nisan’dan 1 Mayıs’a kadar uzatırken, sınırlı iç hat uçuşları devam ediyor. Pegasus Havayolları tüm uçuşları durdurdu. 

Türkiye turizm bakanı Perşembe günü yaptığı açıklamada, havayolu şirketlerinin koronavirüsün yayılmasını engellemek için çoğu uçuşu iptal ettikten sonra uçuşların Haziran ayının sonuna kadar normale dönmesini beklediğini söyledi.

Mehmet Nuri Ersoy, yayıncı CNN Turk’te yaptığı açıklamada hava trafiğinin büyük olasılıkla Asya’dan açılacağını, ardından Rusya, ardından Balkanlar ve Avrupa’yı söyledi. İç hat uçuşlarının da yeniden başlayacağını söyledi.

Türk Hava Yolları, uçuşlarının iptalini 17 Nisan’dan 1 Mayıs’a kadar uzatırken, sınırlı iç hat uçuşları devam ediyor. Pegasus Havayolları tüm uçuşları durdurdu. 



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/39Ikhlm
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder