25 Nisan 2020 Cumartesi

Boeing Embraer Ortak Girişim Anlaşmasını Sonlandırdı Boeing bugün iki şirketin yeni pazarlar geliştirmek için yeni bir stratejik ortaklık kurmak istediği Embraer ile Ana İşlem Anlaşmasını (MTA) feshetti. MTA, Avrupa Komisyonu dışında gerekli tüm düzenleyici makamlardan koşulsuz onay almıştı. Boeing’in basın açıklamasına göre, ortak girişim Embraer’in ticari havacılık işini ve C-390 Milenyum orta hava taşımacılığı ve hava hareketliliği uçakları için yeni pazarlardan yararlanmak için ikinci bir ortak girişimden oluşuyordu. İlk MTA sonlandırma tarihi, gerekli koşullar karşılanmadığı takdirde 24 Nisan 2020 için belirlenmiştir. Sonuç olarak, Boeing Embraer söz konusu şartları yerine getirmediği için anlaşmayı feshetmeye karar verdi. 2 YIL SONRA BAŞARISIZ MÜZAKERELER Embraer Partnership & Group Operations’ın başkanı Marc Allen, “Boeing, Embraer ile olan işlemini tamamlamak için iki yıldan fazla bir süre boyunca gayretle çalıştı. Geçtiğimiz birkaç ay boyunca, tatmin edici olmayan MTA koşulları hakkında verimli fakat sonuçta başarısız müzakereler yaptık. ” Allen, Embraer’in söz konusu koşulları ilk fesih tarihine kadar çözmeyi amaçladığını ancak bunun gerçekleşmediğini de sözlerine ekledi. “Çok hayal kırıklığı yaratıyor. Ancak MTA çerçevesinde müzakerelerin devam etmesinin olağanüstü sorunları çözmeyeceği bir noktaya geldik. ” Bununla birlikte, her iki şirket de C-390 Milenyum askeri uçağını ortak pazarlamak ve desteklemek için 2012-2016 arasında mevcut Ana Ekip Anlaşmalarını sürdüreceklerini açıkladı.

Boeing bugün iki şirketin yeni pazarlar geliştirmek için yeni bir stratejik ortaklık kurmak istediği Embraer ile Ana İşlem Anlaşmasını (MTA) feshetti.

MTA, Avrupa Komisyonu dışında gerekli tüm düzenleyici makamlardan koşulsuz onay almıştı.

Boeing’in basın açıklamasına göre, ortak girişim Embraer’in ticari havacılık işini ve C-390 Milenyum orta hava taşımacılığı ve hava hareketliliği uçakları için yeni pazarlardan yararlanmak için ikinci bir ortak girişimden oluşuyordu.

İlk MTA sonlandırma tarihi, gerekli koşullar karşılanmadığı takdirde 24 Nisan 2020 için belirlenmiştir. Sonuç olarak, Boeing Embraer söz konusu şartları yerine getirmediği için anlaşmayı feshetmeye karar verdi.

2 YIL SONRA BAŞARISIZ MÜZAKERELER

Embraer Partnership & Group Operations’ın başkanı Marc Allen, “Boeing, Embraer ile olan işlemini tamamlamak için iki yıldan fazla bir süre boyunca gayretle çalıştı. Geçtiğimiz birkaç ay boyunca, tatmin edici olmayan MTA koşulları hakkında verimli fakat sonuçta başarısız müzakereler yaptık. ”

Allen, Embraer’in söz konusu koşulları ilk fesih tarihine kadar çözmeyi amaçladığını ancak bunun gerçekleşmediğini de sözlerine ekledi. “Çok hayal kırıklığı yaratıyor. Ancak MTA çerçevesinde müzakerelerin devam etmesinin olağanüstü sorunları çözmeyeceği bir noktaya geldik. ”

Bununla birlikte, her iki şirket de C-390 Milenyum askeri uçağını ortak pazarlamak ve desteklemek için 2012-2016 arasında mevcut Ana Ekip Anlaşmalarını sürdüreceklerini açıkladı.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/3bE11Yg
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder