22 Nisan 2020 Çarşamba

Sokağa çıkma yasağında seyahat edecek yolcuların dikkatine Sokağa çıkma yasağı ilan edilen 23-26 Nisan tarihli tahliye seferlerimiz ile seyahat edecek yolcuların dikkatine İstanbul dışından gelecek yolcuların dikkat etmesi gerekenler  İstanbul’a ulaşım için bulunduğunuz ilde ilgili kurumlardan Seyahat İzin Belgesi temin etmeniz ve bu belgeyi yanınızda bulundurmanız gerekmektedir. Yanınızda bir refakatçi için de izin alabilirsiniz. Mümkünse sokağa çıkma yasağı başlamadan önce İstanbul’a gelerek burada konaklamanızı tavsiye ederiz. Havalimanına daha kolay ulaşım açısından İstanbul Havalimanı otelinde veya HAVAIST otobüslerinin kalktığı duraklara yakın olan Taksim, Aksaray ve Kadıköy’de ya da bu semtlerin yakın çevresinde konaklamanızı tavsiye ederiz. Sokağa çıkma yasağında havalimanı ulaşımını nasıl sağlayacaksınız?  İstanbul’da şehiriçinde havalimanına ulaşım için HAVAIST araçlarını kullanabilirsiniz. HAVAIST saat ve güzergah bilgilerini HAVAIST sayfasından kontrol edebilirsiniz. İstanbul Havalimanı Taksi Kooperatifi +90 (850) 780 77 34 ya da +90 (533) 315 7133 telefon numaralarını arayarak bulunduğunuz adrese taksi çağırabilirsiniz. Bu taksiler sadece havalimanına ulaşım sağlayacaktır. NOT: sokağa çıkma yasağı sebebi ile diğer taksi duraklarından hizmet alamayabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken diğer konular:  Sokağa çıkma yasağı kontrollerinde yurt dışı uçak biletlerinizi yanınızda bulundurmanız gerekmektedir. İstanbul’dan havalimanına şehir içi ulaşımda yurt dışı uçak biletinizi yanınızda bulundurmanız yeterlidir, ayrıca Seyahat İzin Belgesi almanıza gerek yoktur. Yolcularımızın yanlarında bir refakatçiye izin verilecektir. Refakatçi ile havalimanına ulaşım durumunda refakatçinin havalimanı dönüşünde sorun yaşamaması için uçak biletinin kopyasını yanında bulundurması gerekmektedir. Planlanan uçuş saatinden 4 saat öncesinde havalimanında hazır bulunmanız gerekmektedir. Uçuşuna katılamayacak yolcularımızın biletlerine değişiklik ve iade hakkı tanınacaktır. Aksaklık durumlarında 444 0 849 numaralı telefondan bilgi ve destek alabilirsiniz.

Sokağa çıkma yasağı ilan edilen 23-26 Nisan tarihli tahliye seferlerimiz ile seyahat edecek yolcuların dikkatine

İstanbul dışından gelecek yolcuların dikkat etmesi gerekenler 

  • İstanbul’a ulaşım için bulunduğunuz ilde ilgili kurumlardan Seyahat İzin Belgesi temin etmeniz ve bu belgeyi yanınızda bulundurmanız gerekmektedir. Yanınızda bir refakatçi için de izin alabilirsiniz.
  • Mümkünse sokağa çıkma yasağı başlamadan önce İstanbul’a gelerek burada konaklamanızı tavsiye ederiz.
  • Havalimanına daha kolay ulaşım açısından İstanbul Havalimanı otelinde veya HAVAIST otobüslerinin kalktığı duraklara yakın olan Taksim, Aksaray ve Kadıköy’de ya da bu semtlerin yakın çevresinde konaklamanızı tavsiye ederiz.

Sokağa çıkma yasağında havalimanı ulaşımını nasıl sağlayacaksınız? 

  • İstanbul’da şehiriçinde havalimanına ulaşım için HAVAIST araçlarını kullanabilirsiniz. HAVAIST saat ve güzergah bilgilerini HAVAIST sayfasından kontrol edebilirsiniz.
  • İstanbul Havalimanı Taksi Kooperatifi +90 (850) 780 77 34 ya da +90 (533) 315 7133 telefon numaralarını arayarak bulunduğunuz adrese taksi çağırabilirsiniz. Bu taksiler sadece havalimanına ulaşım sağlayacaktır. NOT: sokağa çıkma yasağı sebebi ile diğer taksi duraklarından hizmet alamayabilirsiniz.

Dikkat etmeniz gereken diğer konular: 

  • Sokağa çıkma yasağı kontrollerinde yurt dışı uçak biletlerinizi yanınızda bulundurmanız gerekmektedir.
  • İstanbul’dan havalimanına şehir içi ulaşımda yurt dışı uçak biletinizi yanınızda bulundurmanız yeterlidir, ayrıca Seyahat İzin Belgesi almanıza gerek yoktur. Yolcularımızın yanlarında bir refakatçiye izin verilecektir. Refakatçi ile havalimanına ulaşım durumunda refakatçinin havalimanı dönüşünde sorun yaşamaması için uçak biletinin kopyasını yanında bulundurması gerekmektedir.
  • Planlanan uçuş saatinden 4 saat öncesinde havalimanında hazır bulunmanız gerekmektedir.
  • Uçuşuna katılamayacak yolcularımızın biletlerine değişiklik ve iade hakkı tanınacaktır.
  • Aksaklık durumlarında 444 0 849 numaralı telefondan bilgi ve destek alabilirsiniz.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/3eIExHB
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder