12 Nisan 2020 Pazar

UÇUŞLAR NE ZAMAN BAŞLIYOR? Türk Hava Yolları(THY) koronavirüs sebebiyle kapanan bilet satışlarını açmıştı. Pegasus’un da yurt dışı uçuşlara başlayacağı tarih belli oldu. Koronavirüs (COVID-19) salgını nedeniyle alınan önlemler kapsamında durdurulan yurt dışı seferler için satışlar yeniden başladı.Türk Hava Yolları, internet sitesinde yurt dışı seferlerini 1 Mayıs’tan itibaren satışa açtı. Türk Hava Yolları’nın İstanbul-Ankara, İstanbul-İzmir gibi bazı seferleri içinse 20 Nisan tarihinden itibaren bilet bulabilmek mümkün. Pegasus’ta uçuşlar 16 Mayıs’ta başlayacak Pegasus Hava Yolları ise 16 Mayıs itibarı ile tüm yurt içi ve yurt dışı biletleri satışa çıkardı. Şu an için internet sitesinden hava yolu şirketinin uçuş yaptığı noktalara rezervasyon yapılabiliyor. Pegasus Hava Yolları’nın ana üssü Sabiha Gökçen’in CEO’su Ersel Göral, Bloomberg HT’de uçuşların en geç Ramazan Bayramında başlamasını öngördüklerini bildirmişti. Ramazan Bayramı 24 Mayıs pazar günü başlıyor. SunExpress 1 Mayıs’ta başlıyor Onur Air’de henüz bilet satışı başlamazken, THY ile Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress ise Antalya ve İzmir’den yaptığı bazı seferler için 1 Mayıs itibarı ile bilet satışına başladı. SunExpress SNS YL593 3250 Air-toAir

Türk Hava Yolları(THY) koronavirüs sebebiyle kapanan bilet satışlarını açmıştı. Pegasus’un da yurt dışı uçuşlara başlayacağı tarih belli oldu.

Koronavirüs (COVID-19) salgını nedeniyle alınan önlemler kapsamında durdurulan yurt dışı seferler için satışlar yeniden başladı.Türk Hava Yolları, internet sitesinde yurt dışı seferlerini 1 Mayıs’tan itibaren satışa açtı. Türk Hava Yolları’nın İstanbul-Ankara, İstanbul-İzmir gibi bazı seferleri içinse 20 Nisan tarihinden itibaren bilet bulabilmek mümkün.

Pegasus’ta uçuşlar 16 Mayıs’ta başlayacak

Pegasus Hava Yolları ise 16 Mayıs itibarı ile tüm yurt içi ve yurt dışı biletleri satışa çıkardı. Şu an için internet sitesinden hava yolu şirketinin uçuş yaptığı noktalara rezervasyon yapılabiliyor.

Pegasus Hava Yolları’nın ana üssü Sabiha Gökçen’in CEO’su Ersel Göral, Bloomberg HT’de uçuşların en geç Ramazan Bayramında başlamasını öngördüklerini bildirmişti. Ramazan Bayramı 24 Mayıs pazar günü başlıyor.

SunExpress 1 Mayıs’ta başlıyor

Onur Air’de henüz bilet satışı başlamazken, THY ile Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress ise Antalya ve İzmir’den yaptığı bazı seferler için 1 Mayıs itibarı ile bilet satışına başladı.

SunExpress SNS YL593 3250 Air-toAir


from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2y8CpIb
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder