17 Nisan 2020 Cuma

Saudia Cargo Yolcu Uçaklarını Kargo Uçuşlarında Kullanmaya Başladı Saudia Cargo, COVID-19 salgını dolayısıyla kargo uçağı olarak hizmet verecek yolcu uçakları ile kargo kapasitesini arttırdı. Yolcu uçaklarının kargo uçağı şeklinde kullanımı 15 Nisan itibariyle başladı. 25 Mart’tan bu yana Saudia Cargo, Orta Doğu, Avrupa, Asya, Hindistan, Pakistan’daki 35 uçuş noktasına kargo ve lojistik hizmetleriyle önemli işler yaptı. Saudia Cargo’nun küresel operasyonları farmasötik, koruyucu ekipman ve taze gıda maddelerine olan ihtiyacı karşılamak amaçlı hayati tedarik zincirinin devamında önemli bir katkı sağlamıştır. Bugün, Saudia Cargo, charter operasyonlarına ek olarak B777F / 747F filolarıyla 15 Uluslararası istasyona kapsamlı bir yük taşımacılığı ağı işletmektedir.

Saudia Cargo, COVID-19 salgını dolayısıyla kargo uçağı olarak hizmet verecek yolcu uçakları ile kargo kapasitesini arttırdı. Yolcu uçaklarının kargo uçağı şeklinde kullanımı 15 Nisan itibariyle başladı.

25 Mart’tan bu yana Saudia Cargo, Orta Doğu, Avrupa, Asya, Hindistan, Pakistan’daki 35 uçuş noktasına kargo ve lojistik hizmetleriyle önemli işler yaptı.

Saudia Cargo’nun küresel operasyonları farmasötik, koruyucu ekipman ve taze gıda maddelerine olan ihtiyacı karşılamak amaçlı hayati tedarik zincirinin devamında önemli bir katkı sağlamıştır.

Bugün, Saudia Cargo, charter operasyonlarına ek olarak B777F / 747F filolarıyla 15 Uluslararası istasyona kapsamlı bir yük taşımacılığı ağı işletmektedir.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/3adcHjf
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder