4 Nisan 2020 Cumartesi

Tailwind Havayolları’ndan Covid-19 mücadelesine tam destek Sivil Havacılık sektörümüzün köklü yolcu havayolu Tailwind Airlines, Covid -19 virüsü sebebiyle başka ülkelerde mahsur kalan ve ülkelerine, sevdiklerine ulaşmak isteyen insanlara yardım ediyor. Son olarak, Kazakistan’a ve ailelerine dönmek isteyen 100 üniversite ögrencisinin ülkelerine ulaşmasını mümkün kılan firma ayrıca Covid-19 mücadelesine destek amacıyla uçaklarını kargo taşımacılığı için hizmete sundu. Konu hakkında görüslerini bizimle paylaşan firmanın Genel Müdürü Mehmet Bostan ” Krizin başlangıcından beri süreci yakından takip ediyoruz. İlk andan itibaren yolcularımız ve ekiplerimizin sağlığına ilişkin başta uçaklarımızın her uçuş sonrası dezenfekte edilmesi olmak üzere tüm tedbirleri alıyoruz. Buna ilişkin ulusal ve uluslararası gelişmeler ve ilgili talimatlar ciddi olarak izleniyor” dedi. Ortaya çıkan uçus kısıtlamaları sonrası turistik ve charter seferlerine son verdiklerini belirten Mehmet Bostan ” Ancak yabancı ülkelerde mahsur kalan ve ülkelerine dönmek için arayıs içinde olan insanlara yardımcı olma ihtiyacı ortaya çıkınca elbette hayır demedik. Şu ana kadar kendi yurttaşlarımız başta olmak üzere yüzlerce yolcuyu güvenle sevdiklerine ulaştırdık. Ayrıca yolcu uçaklarımızda acil insani kargoların taşınması için ilgili birimlerimiz arası koordinasyonu sağladık. Tüm bunları mümkün kılan çalışma arkadaşlarıma üstün gayretleri ve fedakarlikları için minnettarım.” dedi.

Sivil Havacılık sektörümüzün köklü yolcu havayolu Tailwind Airlines, Covid -19 virüsü sebebiyle başka ülkelerde mahsur kalan ve ülkelerine, sevdiklerine ulaşmak isteyen insanlara yardım ediyor. Son olarak, Kazakistan’a ve ailelerine dönmek isteyen 100 üniversite ögrencisinin ülkelerine ulaşmasını mümkün kılan firma ayrıca Covid-19 mücadelesine destek amacıyla uçaklarını kargo taşımacılığı için hizmete sundu.

Konu hakkında görüslerini bizimle paylaşan firmanın Genel Müdürü Mehmet Bostan ” Krizin başlangıcından beri süreci yakından takip ediyoruz. İlk andan itibaren yolcularımız ve ekiplerimizin sağlığına ilişkin başta uçaklarımızın her uçuş sonrası dezenfekte edilmesi olmak üzere tüm tedbirleri alıyoruz. Buna ilişkin ulusal ve uluslararası gelişmeler ve ilgili talimatlar ciddi olarak izleniyor” dedi.

Ortaya çıkan uçus kısıtlamaları sonrası turistik ve charter seferlerine son verdiklerini belirten Mehmet Bostan ” Ancak yabancı ülkelerde mahsur kalan ve ülkelerine dönmek için arayıs içinde olan insanlara yardımcı olma ihtiyacı ortaya çıkınca elbette hayır demedik. Şu ana kadar kendi yurttaşlarımız başta olmak üzere yüzlerce yolcuyu güvenle sevdiklerine ulaştırdık. Ayrıca yolcu uçaklarımızda acil insani kargoların taşınması için ilgili birimlerimiz arası koordinasyonu sağladık. Tüm bunları mümkün kılan çalışma arkadaşlarıma üstün gayretleri ve fedakarlikları için minnettarım.” dedi.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2V4Z6VB
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder