5 Nisan 2020 Pazar

Singapur Havayolları hastanelere en az 300 “bakım elçisi” ile destek olacak En az 300 Singapore Airlines kabin ekibi, S’pore hastanelerinde insan gücü boşluğunu doldurmaya yardımcı olacak   Singapore Airlines, Singapur’daki hastanelere düşük riskli servislere konuşlandırılacak en az 300 “bakım elçisi” sağlayacak Bakım elçilerinin rolü Singapur Havayolları, “insan gücü boşluğunu doldurmak için acil ve artan bir ihtiyaç” olduğunu kabul ettiğini bildirdi . Çünkü hastane hemşireleri asli görevlerini daha iyi yapabilmeleri için daha çok personele ihtiyaç var. Covid-19 vakaları ışığında insan gücü boşluklarını doldurmaya yardımcı olmaya hazır olan Singapur Havayolları, bu bakım elçilerinin hastanelerde idari destek sağlamaya yardımcı olacağını ve klinik olmayan bir rolle tıbbi bakıma ihtiyaç duyan hastalara katılacağını açıkladı. Örnek olarak çağrılara cevap vermek, tuvalete eşlik etmek ve yemek servisi gibi görevler olabilir. Bakım elçileri de hastalardan, ailelerden gelen geri bildirimlerin toplanmasına ve ziyaretçi trafiğinin yönetilmesine yardımcı olabilir. Bu bakım elçileri düşük riskli servislere konuşlandırılmadan önce hastane tarafından bir eğitim programına tabi tutulacaklar. 300’den fazla başvuru alındı Singapurlu veya daimi olarak Singapur’da ikamet eden kabin ekibi katılabilecek. Singapur Havayolları iŞimdiye kadar, bu program için 300’den fazla başvuru aldıklarını söyledi. Bakım elçisi sayısı, hastanelerin ihtiyaçlarına göre gözden geçirilecek. Bakım elçilerinin üç ay daha uzatma seçeneğiyle en az üç ay hizmet vermeleri öngörülüyor. Bakım elçileri aylık bazda ücret alacaklar. Bakım elçileri SIA’dan aylık maaş veya aylık sabit ödenekler almaycaklar. Ayrıca, sözleşme süresince sağlık personeline sağlanan herhangi bir ekstra veya bonus ödemelerinden de yararlanamayacaklar. https://ift.tt/2V3zBUn

En az 300 Singapore Airlines kabin ekibi, S’pore hastanelerinde insan gücü boşluğunu doldurmaya yardımcı olacak

 

Singapore Airlines, Singapur’daki hastanelere düşük riskli servislere konuşlandırılacak en az 300 “bakım elçisi” sağlayacak

Bakım elçilerinin rolü

Singapur Havayolları, “insan gücü boşluğunu doldurmak için acil ve artan bir ihtiyaç” olduğunu kabul ettiğini bildirdi .

Çünkü hastane hemşireleri asli görevlerini daha iyi yapabilmeleri için daha çok personele ihtiyaç var.

Covid-19 vakaları ışığında insan gücü boşluklarını doldurmaya yardımcı olmaya hazır olan Singapur Havayolları, bu bakım elçilerinin hastanelerde idari destek sağlamaya yardımcı olacağını ve klinik olmayan bir rolle tıbbi bakıma ihtiyaç duyan hastalara katılacağını açıkladı.

Örnek olarak çağrılara cevap vermek, tuvalete eşlik etmek ve yemek servisi gibi görevler olabilir.

Bakım elçileri de hastalardan, ailelerden gelen geri bildirimlerin toplanmasına ve ziyaretçi trafiğinin yönetilmesine yardımcı olabilir.

Bu bakım elçileri düşük riskli servislere konuşlandırılmadan önce hastane tarafından bir eğitim programına tabi tutulacaklar.

300’den fazla başvuru alındı

Singapurlu veya daimi olarak Singapur’da ikamet eden kabin ekibi katılabilecek.

Singapur Havayolları iŞimdiye kadar, bu program için 300’den fazla başvuru aldıklarını söyledi. Bakım elçisi sayısı, hastanelerin ihtiyaçlarına göre gözden geçirilecek.

Bakım elçilerinin üç ay daha uzatma seçeneğiyle en az üç ay hizmet vermeleri öngörülüyor.

Bakım elçileri aylık bazda ücret alacaklar.

Bakım elçileri SIA’dan aylık maaş veya aylık sabit ödenekler almaycaklar. Ayrıca, sözleşme süresince sağlık personeline sağlanan herhangi bir ekstra veya bonus ödemelerinden de yararlanamayacaklar.

https://ift.tt/2V3zBUn



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2X6DB9z
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder