3 Nisan 2020 Cuma

CANLI YAYIN : “Koronavirüs’ün Turizm Sektörüne Etkileri” Uzakrota Online Serisi Başlıyor, İlk Konumuz “Koronavirüs’ün Turizm Sektörüne Etkileri” Dünya’yı etkisi altına alan Koronavirüs etkisi nedeni ile evden çıkamadığımız şu günlerde yeni bir seriye başlıyoruz, Uzakrota Online. Youtube ve Uzakrota.com üzerinden canlı olarak her iki günde bir turizm sektörünün önde gelen isimleri ile sektörü değerlendireceğiz. Yeni serimizin ilk programında Uzakrota.com’un Kurucusu ve CEO’su Gökhan Erdoğan; Tur operatörü Travelzone’un Kurucusu ve CEO’su Barış Öztürk, Kurumsal sektörde hizmet veren Odamigo’nun Kurucusu ve CEO’su Levent Apaydın, Princess Cruise Bölge Müdürü ve Naviosa Turizm Kurucusu Tolgar Bıyıklı ve Online uçak bileti platormu Turna.com’un Kurucusu ve CEO’su Dr.Kadir Kırmızı’yı ağırlayacak. 03 Nisan Cuma günü 16:00’da Youtube ve Uzakrota üzerinden canlı yayınlanacak programın konusu “Koronavirüs’ün Turizm Sektörüne Etkileri” olacak.   Canlı Yayın Linki  

Uzakrota Online Serisi Başlıyor, İlk Konumuz “Koronavirüs’ün Turizm Sektörüne Etkileri”

Dünya’yı etkisi altına alan Koronavirüs etkisi nedeni ile evden çıkamadığımız şu günlerde yeni bir seriye başlıyoruz, Uzakrota Online. Youtube ve Uzakrota.com üzerinden canlı olarak her iki günde bir turizm sektörünün önde gelen isimleri ile sektörü değerlendireceğiz.

Yeni serimizin ilk programında Uzakrota.com’un Kurucusu ve CEO’su Gökhan Erdoğan; Tur operatörü Travelzone’un Kurucusu ve CEO’su Barış Öztürk, Kurumsal sektörde hizmet veren Odamigo’nun Kurucusu ve CEO’su Levent Apaydın, Princess Cruise Bölge Müdürü ve Naviosa Turizm Kurucusu Tolgar Bıyıklı ve Online uçak bileti platormu Turna.com’un Kurucusu ve CEO’su Dr.Kadir Kırmızı’yı ağırlayacak.

03 Nisan Cuma günü 16:00’da Youtube ve Uzakrota üzerinden canlı yayınlanacak programın konusu “Koronavirüs’ün Turizm Sektörüne Etkileri” olacak.

 

Canlı Yayın Linki

 



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2R6cmYK
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder