4 Nisan 2020 Cumartesi

ABD’deki Türk vatandaşların cenazesi Türkiye’ye gönderilecek ABD’deki Türk vatandaşların cenazesi Türkiye’ye gönderilecek ABD’de koronavirüsü nedeniyle yaşamını yitiren Türk vatandaşlarının cenazeleri, Türk Hava Yolları’na (THY) ait kargo uçağı ile Türkiye’ye gönderilecek. ABD’nin New York kentinde korona virüsü vakalarının artmasının ardından Türk Hava Yolları (THY), kente uçuşları 17 Nisan tarihine kadar iptal ettiğini bildirmişti. Koronavirüsü nedeniyle hayatını kaybeden Türk vatandaşlarının cenazelerinin kargo uçaklarıyla Türkiye’ye gönderilebileceği, hayatını kaybedenlerin yakınlarının ise cenazelerin defin işlemi için ülkeye giriş yapamayacakları kaydedildi.

ABD’deki Türk vatandaşların cenazesi Türkiye’ye gönderilecek

ABD’de koronavirüsü nedeniyle yaşamını yitiren Türk vatandaşlarının cenazeleri, Türk Hava Yolları’na (THY) ait kargo uçağı ile Türkiye’ye gönderilecek.

ABD’nin New York kentinde korona virüsü vakalarının artmasının ardından Türk Hava Yolları (THY), kente uçuşları 17 Nisan tarihine kadar iptal ettiğini bildirmişti.

Koronavirüsü nedeniyle hayatını kaybeden Türk vatandaşlarının cenazelerinin kargo uçaklarıyla Türkiye’ye gönderilebileceği, hayatını kaybedenlerin yakınlarının ise cenazelerin defin işlemi için ülkeye giriş yapamayacakları kaydedildi.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2whwq3k
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder