3 Aralık 2019 Salı

İstinye Üniversitesi Dünya Sivil Havacılık Günü Kutlaması İstinye Üniversitesi Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı 06.12.2019 tarihinde, saat 11:00-14:00 aralığında, üniversitenin Topkapı Kampüsü, Maltepe Mah. Edirne Çırpıcı Yolu, No: 9 Zeytinburnu-İstanbul adresinde “Dünya Sivil Havacılık Gününü Kutluyoruz” başlıklı konferans düzenleyecek. Konferansa THY, THY Teknik, Türkiye Hava Trafik Kontrolörleri Derneği , Talpa ve UTED gibi ülkemizde havacılık alanında faaliyet gösteren kurum ve kuruluşların temsilcileri katılacak.

İstinye Üniversitesi Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı 06.12.2019 tarihinde, saat 11:00-14:00 aralığında, üniversitenin Topkapı Kampüsü, Maltepe Mah. Edirne Çırpıcı Yolu, No: 9 Zeytinburnu-İstanbul adresinde “Dünya Sivil Havacılık Gününü Kutluyoruz” başlıklı konferans düzenleyecek.
Konferansa THY, THY Teknik, Türkiye Hava Trafik Kontrolörleri Derneği , Talpa ve UTED gibi ülkemizde havacılık alanında faaliyet gösteren kurum ve kuruluşların temsilcileri katılacak.


from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2P8CVuD
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder