2 Haziran 2020 Salı

İÇ HAT SEFERLERİ BELLİ OLDU Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, 4 Haziran’da genişletilecek iç hat seferlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Ekşi tarafından verilen bilgilere göre 4 Haziran’dan itibaren THY’nin 34 Anadolu şehrine ve Anadolujet ile de Ankara ve İSG’den operasyonlara başlanacağı belirtildi. Konuya ilişkin Bilal Ekşi’nin açıklamasında, “4 Haziran’dan itibaren: TK olarak İstanbul’dan 34 Anadolu iline; Anadolujet olarak: Ankara’dan 15 ile; Sabiha Gökçen’den 14 ile iç hat seferlerimiz yapılacaktır. İç hat seferlerinin kademeli yapılması sebebi ile geçmişten kalan seferler zorunlu olarak tarifeden çıkarılmıştır. İptal edilen seferlere ait biletlerde HiÇ BİR HAK KAYBI OLMAYACAKTIR. Biletler iSTENEN iç hat sefere değişiklik cezası ve ücret farkı alınmadan değiştirilecektir. Seferinize 3 günden fazla bir süre var ise yoğunluğu önlemek için çağrı merkezimizi daha sonra arayınız.”denildi. ++ Iptal edilen seferlere ait biletlerde HIÇ BİR HAK KAYBI OLMAYACAKTIR. Biletler ISTENEN iç hat sefere değişiklik cezası ve ücret farkı alınmadan değiştirilecektir. Seferinize 3 günden fazla bir süre var ise yoğunluğu önlemek için çağrı merkezimizi daha sonra arayınız. — Bilal EKŞİ (@BilalEksiTHY) June 1, 2020 4 Haziran'dan itibaren: TK olarak İstanbul'dan 34 Anadolu iline; Anadolujet olarak: Ankara'dan 15 ile; Sabiha Gökçen'den 14 ile iç hat seferlerimiz yapılacaktır. İç hat seferlerinin kademeli yapılması sebebi ile geçmişten kalan seferler zorunlu olarak tarifeden çıkarılmıştır+ — Bilal EKŞİ (@BilalEksiTHY) June 1, 2020 Değerli Yolcularımız, AnadoluJet olarak en büyük önceliğimiz sizlerin ve ekiplerimizin sağlıklı ve emniyetli bir seyahat gerçekleştirebilmesidir. Yeni uygulamalarımızla tüm önlemlerimizi aldık ve sağlıklı bir seyahat için gerekli hazırlıklarımızı tamamladık. İstanbul Sabiha Gökçen ve Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan 4 – 21 Haziran 2020 tarihleri arasında aşağıdaki tabloda belirtilen noktalarda yurt içi seferlerimiz satışa açılmıştır. Uçuş günleri ve saatleri için tarife sayfamızdan buraya tıklayarak bilgi alabilirsiniz. *Yurt içi uçuşlarımıza biletinizi alabilmek için HES kodunuzu oluşturmanız gerekmektedir. Detaylı bilgi için lütfen tıklayınız ANKARA ESENBOĞA’DAN UÇTUĞUMUZ NOKTALAR Adana Adıyaman Ağrı Antalya Batman Bodrum (Muğla) Çanakkale Dalaman (Muğla) Diyarbakır Edremit (Balıkesir) Elazığ Erzincan Erzurum Gaziantep Gazipaşa (Antalya) Hatay İzmir Kahramanmaraş Kars Malatya Mardin Muş Ordu-Giresun Samsun Şanlıurfa Şırnak Trabzon Van İSTANBUL SABİHA GÖKÇEN’DEN UÇTUĞUMUZ NOKTALAR Adana Ankara Antalya Bodrum(Muğla) Dalaman(Muğla) Diyarbakır Erzurum Gaziantep İzmir Kayseri Kars Ordu-Giresun Samsun Şanlıurfa Trabzon Van

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, 4 Haziran’da genişletilecek iç hat seferlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ekşi tarafından verilen bilgilere göre 4 Haziran’dan itibaren THY’nin 34 Anadolu şehrine ve Anadolujet ile de Ankara ve İSG’den operasyonlara başlanacağı belirtildi.

Konuya ilişkin Bilal Ekşi’nin açıklamasında, “4 Haziran’dan itibaren: TK olarak İstanbul’dan 34 Anadolu iline; Anadolujet olarak: Ankara’dan 15 ile; Sabiha Gökçen’den 14 ile iç hat seferlerimiz yapılacaktır. İç hat seferlerinin kademeli yapılması sebebi ile geçmişten kalan seferler zorunlu olarak tarifeden çıkarılmıştır. İptal edilen seferlere ait biletlerde HiÇ BİR HAK KAYBI OLMAYACAKTIR. Biletler iSTENEN iç hat sefere değişiklik cezası ve ücret farkı alınmadan değiştirilecektir. Seferinize 3 günden fazla bir süre var ise yoğunluğu önlemek için çağrı merkezimizi daha sonra arayınız.”denildi.

Değerli Yolcularımız,

AnadoluJet olarak en büyük önceliğimiz sizlerin ve ekiplerimizin sağlıklı ve emniyetli bir seyahat gerçekleştirebilmesidir. Yeni uygulamalarımızla tüm önlemlerimizi aldık ve sağlıklı bir seyahat için gerekli hazırlıklarımızı tamamladık.

İstanbul Sabiha Gökçen ve Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan 4 – 21 Haziran 2020 tarihleri arasında aşağıdaki tabloda belirtilen noktalarda yurt içi seferlerimiz satışa açılmıştır.

Uçuş günleri ve saatleri için tarife sayfamızdan buraya tıklayarak bilgi alabilirsiniz.

*Yurt içi uçuşlarımıza biletinizi alabilmek için HES kodunuzu oluşturmanız gerekmektedir. Detaylı bilgi için lütfen tıklayınız

ANKARA ESENBOĞA’DAN UÇTUĞUMUZ NOKTALAR
Adana Adıyaman Ağrı Antalya Batman
Bodrum
(Muğla)
Çanakkale Dalaman
(Muğla)
Diyarbakır Edremit
(Balıkesir)
Elazığ Erzincan Erzurum Gaziantep Gazipaşa
(Antalya)
Hatay İzmir Kahramanmaraş Kars Malatya
Mardin Muş Ordu-Giresun Samsun Şanlıurfa
Şırnak Trabzon Van
İSTANBUL SABİHA GÖKÇEN’DEN UÇTUĞUMUZ NOKTALAR
Adana Ankara Antalya Bodrum(Muğla) Dalaman(Muğla)
Diyarbakır Erzurum Gaziantep İzmir Kayseri
Kars Ordu-Giresun Samsun Şanlıurfa Trabzon
Van


from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2MlVjPD
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder