24 Haziran 2020 Çarşamba

Ukrayna Havayolları İstanbul Uçuşları Başlıyor Ukrayna’nın, Türkiye’yi karantina uygulanmayacak ülkeler listesine eklemesiyle, Ukrayna Havayolları 26 Haziran’dan itibaren İstanbul Kiev ve Odessa uçuşlarına başlıyor. Ukraine International Airlines Istanbul (IST) ‘dan Kiev (KBP) ve Odessa (ODS) ‘ya gerçekleştirdiğimiz yolcu seferleri ile, 26 Haziran 2020 itibariyle tekrardan başlayacağını bildirdi. Temmuz ayı için planlanmış uçuş tarifesi aşağıdaki gibidir ; 26 Haziran itibariyle Kiev varışlı yüklerimiz kabul edilecek olup, temmuz ayı süresince servis ağını genişletiyor ve sizleri bu çerçevede güncelliyor olacağız. Ukrayna Havayolları Türkiye Kargo Satış Acentası Globeair iletişim mailinden ulaşabilirsiniz.

Ukrayna’nın, Türkiye’yi karantina uygulanmayacak ülkeler listesine eklemesiyle, Ukrayna Havayolları 26 Haziran’dan itibaren İstanbul Kiev ve Odessa uçuşlarına başlıyor.

Ukraine International Airlines Istanbul (IST) ‘dan Kiev (KBP) ve Odessa (ODS) ‘ya gerçekleştirdiğimiz yolcu seferleri ile, 26 Haziran 2020 itibariyle tekrardan başlayacağını bildirdi.

Temmuz ayı için planlanmış uçuş tarifesi aşağıdaki gibidir ;

26 Haziran itibariyle Kiev varışlı yüklerimiz kabul edilecek olup, temmuz ayı süresince servis ağını genişletiyor ve sizleri bu çerçevede güncelliyor olacağız. Ukrayna Havayolları Türkiye Kargo Satış Acentası Globeair iletişim mailinden ulaşabilirsiniz.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2Ys8fdx
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder