29 Haziran 2020 Pazartesi

ETİYOPYA HAVAYOLLARI YOLCU UÇUŞLARI BAŞLIYOR Hafta 1 gün geniş gövde uçaklarla devam ettirdiği kargo uçuşlarını 10 Temmuz itibariyle yolcu uçuşuna çeviriyor. Haftanın salı, perşembe ve cumartesi günleri İstanbul Adis Ababa şeklinde gerçekleşen uçuşlar günün diğer güzel bir haberi oldu. Haftada 3 kez geniş gövde, hem yolcu hem kargo taşıyacak. Ethiopian Airlines Hakkında. Ethiopian Airlines (Etiyopya Havayolları), 1945’te kurulan 1951 yılında uluslararası uçuşlara başlayan, Etiyopya‘nın bayrak taşıyıcı ulusal hava yolu şirketi. Ethiopian Airlines’ın Togo ve Malawi’de de merkez olarak kullandığı havalimanları bulunuyor. Türkiye Kargo Satış Acentesi AirMark. Detaylı bilgi için rezervasyon ofisi ile görüşebilirsiniz. 444 1 GSA (472) Hafta 1 gün geniş gövde uçaklarla devam ettirsiği kargo uçuşlarını 10 Temmuz itibariyle yolcu uçuşuna çeviriyor. Haftanın salı, perşembe ve cumartesi günleri İstanbul Adis Ababa şeklinde gerçekleşen uçuşlar günün diğer güzel bir haberi oldu. pic.twitter.com/OAq92Jz3I7 — AirportIST (@AirportIST) June 29, 2020

Hafta 1 gün geniş gövde uçaklarla devam ettirdiği kargo uçuşlarını 10 Temmuz itibariyle yolcu uçuşuna çeviriyor.

Haftanın salı, perşembe ve cumartesi günleri İstanbul Adis Ababa şeklinde gerçekleşen uçuşlar günün diğer güzel bir haberi oldu.

Haftada 3 kez geniş gövde, hem yolcu hem kargo taşıyacak.

Ethiopian Airlines Hakkında.

Ethiopian Airlines (Etiyopya Havayolları), 1945’te kurulan 1951 yılında uluslararası uçuşlara başlayan, Etiyopya‘nın bayrak taşıyıcı ulusal hava yolu şirketi.

Ethiopian Airlines’ın Togo ve Malawi’de de merkez olarak kullandığı havalimanları bulunuyor.

Türkiye Kargo Satış Acentesi AirMark.

Detaylı bilgi için rezervasyon ofisi ile görüşebilirsiniz. 444 1 GSA (472)



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2NFLUTW
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder