14 Eylül 2019 Cumartesi

TÜRSAB, sorunların çözümü için Pegasus’la mutabakat sağladı TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, bilet satan seyahat acentalarının sorunlarının çözümü için Pegasus yönetimi ile bir araya geldi. TÜRSAB ve Pegasus, satış kanalları arasındaki eşitsizliğin giderilmesi ve mevcut sorunların çözüme kavuşturulması için ortak komisyon kurma konusunda anlaştı. Komisyonda Pegasus Havayolları ile bilet satan seyahat acentaları arasındaki mevcut sorunlar incelenerek, operasyon zamanlarını ve maliyetleri artırmayacak şekilde çözümler üretilecek. TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya’nın başkanlığında gerçekleşen ziyarete Yönetim Kurulu Üyesi Ali Bilir, Havayolu Biletleme ve IATA İhtisas Başkanı Numan Olcar ve Hukuk Başdanışmanı Av. İlker Ünsever katıldı. Görüşmede Pegasus Havayolları’nı ise CEO’su Mehmet Nane ve Genel Müdür Yardımcısı Güliz Öztürk temsil etti. https://ift.tt/2ZVqdGT

TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, bilet satan seyahat acentalarının sorunlarının çözümü için Pegasus yönetimi ile bir araya geldi.

TÜRSAB ve Pegasus, satış kanalları arasındaki eşitsizliğin giderilmesi ve mevcut sorunların çözüme kavuşturulması için ortak komisyon kurma konusunda anlaştı. Komisyonda Pegasus Havayolları ile bilet satan seyahat acentaları arasındaki mevcut sorunlar incelenerek, operasyon zamanlarını ve maliyetleri artırmayacak şekilde çözümler üretilecek.

TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya’nın başkanlığında gerçekleşen ziyarete Yönetim Kurulu Üyesi Ali Bilir, Havayolu Biletleme ve IATA İhtisas Başkanı Numan Olcar ve Hukuk Başdanışmanı Av. İlker Ünsever katıldı. Görüşmede Pegasus Havayolları’nı ise CEO’su Mehmet Nane ve Genel Müdür Yardımcısı Güliz Öztürk temsil etti.

https://ift.tt/2ZVqdGT



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/31iacZ8
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder