30 Eylül 2019 Pazartesi

Aeroflot Mumbai uçuşları için bilet satışına başladı Aeroflot Mumbai uçuşları için bilet satışlarına başladı Aeroflot, Hindistan’ın Mumbai şehrine düzenleyeceği direkt uçuş için bilet satışlarına başladı. Moskova – Mumbai – Moskova hattında tarifeli uçak seferleri 2 Temmuz 2020’de başlayacak. Mumbai şehrine düzenlenen seferlerle Aeroflot Hindistan’da ikinci noktaya uçmaya başlamış olacak. Daha önce havayolu Delhi hizmeti vermekteydi. Uçuşlar aşağıdaki programa göre Airbus 330 uçakları kullanılarak günlük olarak gerçekleşecek: Moskova – Mumbai – Uçuş SU0238 Sheremetyevo 00: 45’te kalkacak ve Chhatrapati Shivaji’ye 10: 15’te varacak (tüm saatler lokal) Mumbai – Moskova – Uçuş SU0239, Chhatrapati Shivaji’den saat 11: 45’te kalkacak ve saat 16: 15’te Sheremetyevo’ya varacak (lokal saat) Mumbai, Hindistan’ın en büyük şehri. Hint istihdamının yüzde onunu karşılayan şehir ülkenin ekonomisinde kilit durumunda. Mumbai, Hindistan’a açılan bir kapı ve önemli bir ulaşım merkezi. Mumbai sadece bir ticaret ve finans merkezi değil,  ayrıca çeşitli kültürleri ve dinleri harmanlayan, eşsiz mirasa sahip bir şehir. Bu çeşitlilik, dünyanın en eski medeniyetlerinden birini tanımak isteyen uluslararası turistleri kendine çekiyor.

Aeroflot Mumbai uçuşları için bilet satışlarına başladı

Aeroflot, Hindistan’ın Mumbai şehrine düzenleyeceği direkt uçuş için bilet satışlarına başladı.
Moskova – Mumbai – Moskova hattında tarifeli uçak seferleri 2 Temmuz 2020’de başlayacak. Mumbai şehrine düzenlenen seferlerle Aeroflot Hindistan’da ikinci noktaya uçmaya başlamış olacak. Daha önce havayolu Delhi hizmeti vermekteydi.

Uçuşlar aşağıdaki programa göre Airbus 330 uçakları kullanılarak günlük olarak gerçekleşecek:

Moskova – Mumbai
– Uçuş SU0238 Sheremetyevo 00: 45’te kalkacak ve Chhatrapati Shivaji’ye 10: 15’te varacak (tüm saatler lokal)
Mumbai – Moskova
– Uçuş SU0239, Chhatrapati Shivaji’den saat 11: 45’te kalkacak ve saat 16: 15’te Sheremetyevo’ya varacak (lokal saat)

Mumbai, Hindistan’ın en büyük şehri. Hint istihdamının yüzde onunu karşılayan şehir ülkenin ekonomisinde kilit durumunda. Mumbai, Hindistan’a açılan bir kapı ve önemli bir ulaşım merkezi. Mumbai sadece bir ticaret ve finans merkezi değil,  ayrıca çeşitli kültürleri ve dinleri harmanlayan, eşsiz mirasa sahip bir şehir. Bu çeşitlilik, dünyanın en eski medeniyetlerinden birini tanımak isteyen uluslararası turistleri kendine çekiyor.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2o40NWx
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder