23 Eylül 2019 Pazartesi

WCS, Air Canada ile SPA anlaşması yaptı Pegasus Havayolları’na total cargo management hizmeti veren World Cargo Solution Türkiye’yi Amerika ve Kanada’ya taşıyacak.  World Cargo Solutions  Air Canada ile yaptığı  SPA anlaşması sonucu A.B.D ve Kanada için kargo kabulüne başlamış bulunuyor. WCS Türkiye Sastış Müdürü Tansu Bölükbaşı ile yaptığımız görüşmede; İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı çıkışlı  Kargolar PC ( 624 ) PREFIX altında Pegasus Havayolları ile Avrupa, sonrasında Air Canada bağlantı seferleri ile son varış noktasına sevk edilecektir.  Rezervasyonlarınızı bekliyor olacağız,

Pegasus Havayolları’na total cargo management hizmeti veren World Cargo Solution Türkiye’yi Amerika ve Kanada’ya taşıyacak.

 World Cargo Solutions  Air Canada ile yaptığı  SPA anlaşması sonucu A.B.D ve Kanada için kargo kabulüne başlamış bulunuyor.

WCS Türkiye Sastış Müdürü Tansu Bölükbaşı ile yaptığımız görüşmede;

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı çıkışlı  Kargolar PC ( 624 ) PREFIX altında Pegasus Havayolları ile Avrupa, sonrasında Air Canada bağlantı seferleri ile son varış noktasına sevk edilecektir. 

Rezervasyonlarınızı bekliyor olacağız,



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2meGEMA
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder