24 Eylül 2019 Salı

Pegasus, 2019 Avrupa İş Ödülleri kapsamında “Ulusal Kazanan” olarak seçildi Pegasus, 2019 Avrupa İş Ödülleri kapsamında “Ulusal Kazanan” olarak seçildi Pegasus Hava Yolları, dünyanın en büyük iş yarışmalarından ve Avrupa iş dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan 2019 Avrupa İş Ödülleri (European Business Awards) kapsamında “Ulusal Kazanan” olarak seçildi. Türkiye’nin dijital hava yolu Pegasus, dünyanın en büyük iş yarışmalarından biri olan ve bu sene 12.si gerçekleştirilen 2019 Avrupa İş Ödülleri (European Business Awards) kapsamında “150+ milyon Avro Cirolu Dijital Teknoloji Ödülü” kategorisinde “Ulusal Kazanan” olarak seçildi. 33 ülkeden 120 binin üzerinde şirketin aralarında iş liderleri, politikacılar ve akademisyenlerin de olduğu bağımsız bir jüri tarafından değerlendirildiği yarışmada “Ulusal Kazanan” seçilen Pegasus, yarışmanın son aşamasında Türkiye’yi temsil eden şirketler arasında yer alıyor. Pegasus yetkilileri, son jüri değerlendirme turunu tamamlamak ve genel kategori kazananlarının açıklanacağı gala seremonisine katılmak üzere 3-4 Aralık tarihlerinde Polonya’nın Varşova şehrinde olacak. Alınan ödülle ilgili açıklama yapan Pegasus Hava Yolları Bilgi Teknolojileri Direktörü Barış Fındık, “Pegasus Hava Yolları olarak 2018 yılında girdiğimiz dijital dönüşüm çerçevesinde internet sitemizden operasyonel süreçlerimize kadar birçok alanda dijital çözümler ürettik. Bu yepyeni ve teknolojik bakış açısıyla yaptığımız çalışmalar neticesinde, tüm dünyada en prestijli iş ödülleri arasında yer alan bir yarışmada özellikle dijital teknoloji alanında ‘Ulusal Kazanan’ seçilmek bizim için çok anlamlı. 3-4 Aralık tarihlerinde Varşova’da yarışmanın son jüri değerlendirme turu gerçekleştirilecek. Biz de ülkemizi gururla temsil edeceğiz.” şeklinde konuştu. Pegasus Hava Yolları Hakkında: 1990 yılında havacılık sektörüne giriş yapan Pegasus, 2005’te ESAS Holding tarafından satın alınarak düşük maliyetli iş modelini benimsedi. Türkiye’nin lider düşük maliyetli hava yolu olan Pegasus, hava yolu ile yolculuğun herkesin hakkı olduğuna olan inancıyla ve uyguladığı “low cost (düşük maliyetli hava yolu)” modeliyle misafirlerine uygun fiyatlı ve genç uçaklarla seyahat etme imkânı sağlıyor. 2018 itibarıyla “Türkiye’nin Dijital Hava Yolu” söylemiyle faaliyet gösteren Pegasus, misafirlerini 35’i yurt içinde, 76’sı yurt dışında olmak üzere toplam 42 ülkede 111 noktaya ulaştırıyor; İstanbul Sabiha Gökçen üzerinden Türkiye ile Avrupa, Kuzey Afrika, Ortadoğu, Rusya, Orta Asya arasında bağlantılı uçuşlar gerçekleştiriyor. Pegasus, misafir deneyimini odak alan yaklaşımıyla onların seyahat deneyimlerini kolaylaştıracak dijital teknolojiler ve benzersiz yenilikler sunuyor.

Pegasus, 2019 Avrupa İş Ödülleri kapsamında

“Ulusal Kazanan” olarak seçildi

Pegasus Hava Yolları, dünyanın en büyük iş yarışmalarından ve Avrupa iş dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan 2019 Avrupa İş Ödülleri (European Business Awards) kapsamında “Ulusal Kazanan” olarak seçildi.

Türkiye’nin dijital hava yolu Pegasus, dünyanın en büyük iş yarışmalarından biri olan ve bu sene 12.si gerçekleştirilen 2019 Avrupa İş Ödülleri (European Business Awards) kapsamında “150+ milyon Avro Cirolu Dijital Teknoloji Ödülü” kategorisinde “Ulusal Kazanan” olarak seçildi. 33 ülkeden 120 binin üzerinde şirketin aralarında iş liderleri, politikacılar ve akademisyenlerin de olduğu bağımsız bir jüri tarafından değerlendirildiği yarışmada “Ulusal Kazanan” seçilen Pegasus, yarışmanın son aşamasında Türkiye’yi temsil eden şirketler arasında yer alıyor. Pegasus yetkilileri, son jüri değerlendirme turunu tamamlamak ve genel kategori kazananlarının açıklanacağı gala seremonisine katılmak üzere 3-4 Aralık tarihlerinde Polonya’nın Varşova şehrinde olacak.

Alınan ödülle ilgili açıklama yapan Pegasus Hava Yolları Bilgi Teknolojileri Direktörü Barış Fındık, “Pegasus Hava Yolları olarak 2018 yılında girdiğimiz dijital dönüşüm çerçevesinde internet sitemizden operasyonel süreçlerimize kadar birçok alanda dijital çözümler ürettik. Bu yepyeni ve teknolojik bakış açısıyla yaptığımız çalışmalar neticesinde, tüm dünyada en prestijli iş ödülleri arasında yer alan bir yarışmada özellikle dijital teknoloji alanında ‘Ulusal Kazanan’ seçilmek bizim için çok anlamlı. 3-4 Aralık tarihlerinde Varşova’da yarışmanın son jüri değerlendirme turu gerçekleştirilecek. Biz de ülkemizi gururla temsil edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Pegasus Hava Yolları Hakkında:

1990 yılında havacılık sektörüne giriş yapan Pegasus, 2005’te ESAS Holding tarafından satın alınarak düşük maliyetli iş modelini benimsedi. Türkiye’nin lider düşük maliyetli hava yolu olan Pegasus, hava yolu ile yolculuğun herkesin hakkı olduğuna olan inancıyla ve uyguladığı “low cost (düşük maliyetli hava yolu)” modeliyle misafirlerine uygun fiyatlı ve genç uçaklarla seyahat etme imkânı sağlıyor. 2018 itibarıyla “Türkiye’nin Dijital Hava Yolu” söylemiyle faaliyet gösteren Pegasus, misafirlerini 35’i yurt içinde, 76’sı yurt dışında olmak üzere toplam 42 ülkede 111 noktaya ulaştırıyor; İstanbul Sabiha Gökçen üzerinden Türkiye ile Avrupa, Kuzey Afrika, Ortadoğu, Rusya, Orta Asya arasında bağlantılı uçuşlar gerçekleştiriyor. Pegasus, misafir deneyimini odak alan yaklaşımıyla onların seyahat deneyimlerini kolaylaştıracak dijital teknolojiler ve benzersiz yenilikler sunuyor.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2lfkmtO
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder