17 Eylül 2019 Salı

AIR ASTANA APEX ÖDÜLLERİNDE 5 YILDIZ ALDI Air Astana APEX 5 Yıldız Ödülünü aldı   Air Astana, 9 Eylül tarihinde APEX (Havayolu Yolcu Deneyimi Derneği) tarafından Los Angeles’ta düzenlenen ödül töreninde üst üste ikinci kez “Major Airlines” kategorisinde 5 yıldız derecelendirmesine layık görüldü. Derecelendirme, yolcuların 1 Temmuz 2018 – 30 Haziran 2019 arasında internet üzerinde yapmış oldukları değerlendirmelere dayanmaktadır. Dünyada, 600 havayolunda bir milyondan fazla uçuşu kapsamaktadır. Yolcular havayollarını koltuk konforu, uçak içi hizmet, yiyecek ve içecek, eğlence sistemi ve Wi-Fi hizmeti olmak üzere 5 farklı parametreye göre değerlendirmektedir. Yolcu derecelendirmelerine göre 20’den fazla küresel havayolu şirketi, 13 “Major” havayolu ve 2 bölgesel havayolu, Beş Yıldız statüsü kazanmıştır. APEX Ödülü, dünya çapındaki yolcu servis seviyesini değerlendiren Avrupa derecelendirme kuruluşudur. Yapılan değerlendirme havayolu endüstrisindeki en prestijli ve saygın derecelendirmelerden biri olarak kabul edilir.

Air Astana APEX 5 Yıldız Ödülünü aldı

 

Air Astana, 9 Eylül tarihinde APEX (Havayolu Yolcu Deneyimi Derneği) tarafından Los Angeles’ta düzenlenen ödül töreninde üst üste ikinci kez “Major Airlines” kategorisinde 5 yıldız derecelendirmesine layık görüldü.

Derecelendirme, yolcuların 1 Temmuz 2018 – 30 Haziran 2019 arasında internet üzerinde yapmış oldukları değerlendirmelere dayanmaktadır. Dünyada, 600 havayolunda bir milyondan fazla uçuşu kapsamaktadır. Yolcular havayollarını koltuk konforu, uçak içi hizmet, yiyecek ve içecek, eğlence sistemi ve Wi-Fi hizmeti olmak üzere 5 farklı parametreye göre değerlendirmektedir. Yolcu derecelendirmelerine göre 20’den fazla küresel havayolu şirketi, 13 “Major” havayolu ve 2 bölgesel havayolu, Beş Yıldız statüsü kazanmıştır.

APEX Ödülü, dünya çapındaki yolcu servis seviyesini değerlendiren Avrupa derecelendirme kuruluşudur. Yapılan değerlendirme havayolu endüstrisindeki en prestijli ve saygın derecelendirmelerden biri olarak kabul edilir.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/306ecze
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder