17 Ekim 2018 Çarşamba

GÜVENLİK SEKTÖRÜNDE LOOMİS, G4S BİRLEŞMESİ Loomis, G4S Türkiye’nin Nakit ve Değerli Eşya Taşıma Operasyonları’nı devraldı.   İsveçli güvenlik şirketi Loomis, G4S Güvenlik’in Türkiye’de sürdürülmekte olan Nakit ve Değerli Eşya Taşıma, Sayım ve Kasalama işlerini satın aldı. G4S, Türkiye’deki elemanlı güvenlik ve diğer faaliyetlerine devam edecek. Dünyada lider bu iki büyük şirketin güçbirliği ile G4S‘nin söz konusu iş kollarında verdiği hizmet Loomis Türkiye tarafından daha da geliştirilerek devam ettirilecek. Ayrıca G4STürkiye’nin söz konusu iş kollarında görevli tüm çalışanları bir plan dahilinde Loomis Türkiye organizasyonuna katılacaklar. Yeni yapılanmayı değerlendiren Loomis Türkiye Ülke Başkanı Yiğit Gürçay, “Loomis ve G4S Şirketleri’nin kuvvetli yönlerini koruyarak, daha yaygın ve güçlü bir organizasyonla hizmet vermeyi hedefliyoruz. Sektör liderliğimizi daha da güçlendirdik. Bu birleşmenin sektörümüze ve değerli iş ortaklarımıza hayırlı olmasını diliyoruz” dedi. Loomis Hakkında Dünyanın en büyük nakit yönetim ve kargolama şirketlerinden biri olan İsveç kökenli Loomis, 2011 yılından bu yana Türkiye pazarında yer alıyor. Şirket, para ve değerli eşya taşıma, işleme (sayma + ayrıştırma + paketleme) ve kasalama hizmetleri, ATM ikmal ve bakım hizmetleri, değerli küçük paket taşıma hizmeti, uluslararası hizmetler ve mücevher fuarlarına yönelik gümrükleme, taşıma ve kasalama hizmetleri vermenin yanında alternatif hizmetler adı altında akıllı kasa çözümü ve elektronik kilit çözümü sunuyor.295 zırhlı araç, 1.000 profesyonel personel kadrosu ile 33 şehirde, 39 şube ile faaliyet gösteren Loomis Türkiye, bugün itibariyle Türkiye’nin %90’ına hizmet ulaştırıyor.

Loomis, G4S Türkiye’nin Nakit ve Değerli Eşya Taşıma Operasyonları’nı devraldı.

 

İsveçli güvenlik şirketi Loomis, G4S Güvenlik’in Türkiye’de sürdürülmekte olan Nakit ve Değerli Eşya Taşıma, Sayım ve Kasalama işlerini satın aldı. G4S, Türkiye’deki elemanlı güvenlik ve diğer faaliyetlerine devam edecek.

Dünyada lider bu iki büyük şirketin güçbirliği ile G4S‘nin söz konusu iş kollarında verdiği hizmet Loomis Türkiye tarafından daha da geliştirilerek devam ettirilecek. Ayrıca G4STürkiye’nin söz konusu iş kollarında görevli tüm çalışanları bir plan dahilinde Loomis Türkiye organizasyonuna katılacaklar.

Yeni yapılanmayı değerlendiren Loomis Türkiye Ülke Başkanı Yiğit Gürçay, “Loomis ve G4S Şirketleri’nin kuvvetli yönlerini koruyarak, daha yaygın ve güçlü bir organizasyonla hizmet vermeyi hedefliyoruz. Sektör liderliğimizi daha da güçlendirdik. Bu birleşmenin sektörümüze ve değerli iş ortaklarımıza hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Loomis Hakkında

Dünyanın en büyük nakit yönetim ve kargolama şirketlerinden biri olan İsveç kökenli Loomis, 2011 yılından bu yana Türkiye pazarında yer alıyor. Şirket, para ve değerli eşya taşıma, işleme (sayma + ayrıştırma + paketleme) ve kasalama hizmetleri, ATM ikmal ve bakım hizmetleri, değerli küçük paket taşıma hizmeti, uluslararası hizmetler ve mücevher fuarlarına yönelik gümrükleme, taşıma ve kasalama hizmetleri vermenin yanında alternatif hizmetler adı altında akıllı kasa çözümü ve elektronik kilit çözümü sunuyor.295 zırhlı araç, 1.000 profesyonel personel kadrosu ile 33 şehirde, 39 şube ile faaliyet gösteren Loomis Türkiye, bugün itibariyle Türkiye’nin %90’ına hizmet ulaştırıyor.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2CoMLnx
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder