23 Ekim 2018 Salı

THY ile Do&Co’dan 15 yıllık anlaşma TÜRK Hava Yolları ve Do&Co arasındaki mevcut anlaşmanın, yapılan görüşmeler sonucunda 15 yıllık yeni bir anlaşmayla uzatıldığı açıklandı. KAP’a bildirimde bulunan THY, “DO&CO İkram Hizmetleri A.Ş. üzerinden mevcut işbirliğimizin gerekli iç onaylar ve düzenleyici otoritelerin onaylarına tabi olmak üzere 15 yıl süre ile uzatılması konusunda mutabakat sağlamıştır.” ifadelerini kullandı. İlgi: 19.07.2018 tarihli Özel Durum Açıklamamız Ortaklığımız, Do&Co Aktiengesellschaft ile ortak kuruluşumuz olan THY DO&CO İkram Hizmetleri A.Ş. üzerinden mevcut işbirliğimizin gerekli iç onaylar ve düzenleyici otoritelerin onaylarına tabi olmak üzere 15 yıl süre ile uzatılması konusunda mutabakat sağlamıştır.

TÜRK Hava Yolları ve Do&Co arasındaki mevcut anlaşmanın, yapılan görüşmeler sonucunda 15 yıllık yeni bir anlaşmayla uzatıldığı açıklandı. KAP’a bildirimde bulunan THY, “DO&CO İkram Hizmetleri A.Ş. üzerinden mevcut işbirliğimizin gerekli iç onaylar ve düzenleyici otoritelerin onaylarına tabi olmak üzere 15 yıl süre ile uzatılması konusunda mutabakat sağlamıştır.” ifadelerini kullandı.

İlgi: 19.07.2018 tarihli Özel Durum Açıklamamız
Ortaklığımız, Do&Co Aktiengesellschaft ile ortak kuruluşumuz olan THY DO&CO İkram Hizmetleri A.Ş. üzerinden mevcut işbirliğimizin gerekli iç onaylar ve düzenleyici otoritelerin onaylarına tabi olmak üzere 15 yıl süre ile uzatılması konusunda mutabakat sağlamıştır.


from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2CAbrtd
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder