20 Ekim 2018 Cumartesi

Hava kargoda trend yukarı doğru ve önümüzdeki 20 yıl içinde% 4,2 büyüyecek Hava kargo önümüzdeki 20 yıl içinde% 4,2 büyüyecek Hava kargo trafiği, 2017’de yüzde 10,1 olmak üzere  uzun vadeli ortalama büyüme oranının iki katından fazla arttı. Önümüzdeki 20 yıl içinde hava kargo trafiğinin iki katından fazla artması bekleniyor ve dünya kargo filosu yüzde 75’ten fazla büyüyecek. E-ticaret, hava kargo talebini artırmaya devam edecek Küresel perakende e-ticaret satışları 2012’de 1.1 trilyon dolar iken, 2017 yılında 2.3 trilyon dolar  olarak iki katına çıktı. Yavaşlama belirtileri yaşanmazken, e-ticaret pazarının büyüklüğü 2021 yılına kadar iki katına çıkarak yaklaşık 4,9 trilyon dolar seviyesine ulaşacak. Asya gelecekteki büyümenin lokomotifi olacak Asya, hızlı büyüyen ekonomiler ile öncülük edecek ve ortalama yıllık hava kargo büyümesiyle dünyayı yönetmeye devam edecektir. Çin, Doğu Asya, Doğu Asya-Kuzey Amerika ve Avrupa-Doğu Asya pazarlarının dünya ortalama büyüme oranından daha hızlı büyümesi beklenmektedir. Bu da on yıl içerisinde Asya’daki pazarların, hizmetlerin ve Asya’ya bağlanmanın önümüzdeki dönemde büyümeye yol açacağını göstermektedir. Kargo uçakları dünya hava kargo talebinin yarısından fazlasını taşımaya devam edecek Yolcu uçağı kapasitesi artarken, kargo uçakları çeşitli nedenlerden dolayı pazar payı avantajını korumaktadırlar. Bunlar arasında yüksek kontrollü taşıma, doğrudan yönlendirme, güvenilirlik ve benzersiz kapasite hususları (hacim, ağırlık, tehlikeli materyaller ve boyutlar) bulunmaktadır. Bu faktörler, daha kargo uçağı operasyonlarını zorunlu hale getiriyor ve gelecek 20 yıl içinde, dünya hava kargolarının yarısından fazlasını kargo uçakları taşıyacak.

Hava kargo önümüzdeki 20 yıl içinde% 4,2 büyüyecek

Hava kargo trafiği, 2017’de yüzde 10,1 olmak üzere  uzun vadeli ortalama büyüme oranının iki katından fazla arttı. Önümüzdeki 20 yıl içinde hava kargo trafiğinin iki katından fazla artması bekleniyor ve dünya kargo filosu yüzde 75’ten fazla büyüyecek.

E-ticaret, hava kargo talebini artırmaya devam edecek

Küresel perakende e-ticaret satışları 2012’de 1.1 trilyon dolar iken, 2017 yılında 2.3 trilyon dolar  olarak iki katına çıktı. Yavaşlama belirtileri yaşanmazken, e-ticaret pazarının büyüklüğü 2021 yılına kadar iki katına çıkarak yaklaşık 4,9 trilyon dolar seviyesine ulaşacak.

Asya gelecekteki büyümenin lokomotifi olacak

Asya, hızlı büyüyen ekonomiler ile öncülük edecek ve ortalama yıllık hava kargo büyümesiyle dünyayı yönetmeye devam edecektir. Çin, Doğu Asya, Doğu Asya-Kuzey Amerika ve Avrupa-Doğu Asya pazarlarının dünya ortalama büyüme oranından daha hızlı büyümesi beklenmektedir. Bu da on yıl içerisinde Asya’daki pazarların, hizmetlerin ve Asya’ya bağlanmanın önümüzdeki dönemde büyümeye yol açacağını göstermektedir.

Kargo uçakları dünya hava kargo talebinin yarısından fazlasını taşımaya devam edecek

Yolcu uçağı kapasitesi artarken, kargo uçakları çeşitli nedenlerden dolayı pazar payı avantajını korumaktadırlar. Bunlar arasında yüksek kontrollü taşıma, doğrudan yönlendirme, güvenilirlik ve benzersiz kapasite hususları (hacim, ağırlık, tehlikeli materyaller ve boyutlar) bulunmaktadır. Bu faktörler, daha kargo uçağı operasyonlarını zorunlu hale getiriyor ve gelecek 20 yıl içinde, dünya hava kargolarının yarısından fazlasını kargo uçakları taşıyacak.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2PKpCQd
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder