24 Ekim 2018 Çarşamba

Pegasus, Kargo için İş Ortaklığı Duyurusunda Bulundu Pegasus Hava Yolları olarak, World Cargo Solutions DMCC ile Toplam Kargo Yönetimi hizmet anlaşması yaptığımızı duyurmaktan memnuniyet duyuyoruz. World Cargo Solutions DMCC, 1 Ocak 2019 tarihi itibarıyla Pegasus’un dünya çapındaki tüm kargo kapasitesinin pazarlamasını münhasıran yürütecek. Özellikle havayollarına Toplam Kargo Yönetimi hizmetlerini sağlama konusunda yüksek bilgi birikimine sahip olan, kapsamlı hizmet yelpazesi ve geniş ağıyla tüm hava kargo ihtiyaçlarını karşılayan World Cargo Solutions DMCC, hava kargo sektöründen yüksek motivasyona sahip profesyoneller tarafından 2015 yılında kuruldu. Şirket, Toplam Kargo Yönetimi hizmetlerinde deneyimli ekibi ile birlikte Toplam Kargo Yönetimi konseptinin öncüsü ve yaratıcısı olarak kabul ediliyor. Yeni ağın World Cargo Solutions DMCC’ye katılmasıyla mevcut operasyon alanını daha da genişleterek eksiksiz bir uyum oluşturmayı hedefliyoruz. Pegasus Hava Yolları olarak, bu iş birliğinin yeni kargo pazarlarına girmemizi sağlayacağına ve yepyeni kargo iş fırsatları yaratacağına inanıyoruz. Yeni iş birliğimizin şirketimize ve sektörümüze hayırlı olmasını dileriz. Saygılarımızla, Pegasus Hava Yolları

Pegasus Hava Yolları olarak, World Cargo Solutions DMCC ile Toplam Kargo Yönetimi hizmet anlaşması yaptığımızı duyurmaktan memnuniyet duyuyoruz. World Cargo Solutions DMCC, 1 Ocak 2019 tarihi itibarıyla Pegasus’un dünya çapındaki tüm kargo kapasitesinin pazarlamasını münhasıran yürütecek.

Özellikle havayollarına Toplam Kargo Yönetimi hizmetlerini sağlama konusunda yüksek bilgi birikimine sahip olan, kapsamlı hizmet yelpazesi ve geniş ağıyla tüm hava kargo ihtiyaçlarını karşılayan World Cargo Solutions DMCC, hava kargo sektöründen yüksek motivasyona sahip profesyoneller tarafından 2015 yılında kuruldu. Şirket, Toplam Kargo Yönetimi hizmetlerinde deneyimli ekibi ile birlikte Toplam Kargo Yönetimi konseptinin öncüsü ve yaratıcısı olarak kabul ediliyor.

Yeni ağın World Cargo Solutions DMCC’ye katılmasıyla mevcut operasyon alanını daha da genişleterek eksiksiz bir uyum oluşturmayı hedefliyoruz. Pegasus Hava Yolları olarak, bu iş birliğinin yeni kargo pazarlarına girmemizi sağlayacağına ve yepyeni kargo iş fırsatları yaratacağına inanıyoruz.

Yeni iş birliğimizin şirketimize ve sektörümüze hayırlı olmasını dileriz.

Saygılarımızla,

Pegasus Hava Yolları



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2RbYMAK
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder