15 Ekim 2018 Pazartesi

Fly Service Ailesinden Açıklama Basında yer alan tarihi eser kaçakçılığı ile ilgili haberlere istinaden Fly Service Ailesinden açıklama geldi. Şirket web sayfasındaki duyuruyu sizlerle paylaşıyoruz. DUYURU Basında çıkan haberleri esefle okumuş bulunuyoruz. Fly Hava Kargo Turizm Tic. Ltd. Sti., Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü’nün 60960384-151.01.01175608 sayılı yazısı ile olan ve aynı zamanda kültür eserlerinin yanında dünyanın en büyük model uçak koleksiyonunun da yer aldığı müzenin kurucusu ve sahibidir. Söz konusu müzenin ruhsat ve izinlerini de sizlerle paylaşmaktan gurur duyuyoruz. Çıkan haberler gerçeği yansıtmayıp, müze envanterine henüz girilmemiş eserler hakkında emniyet yetkilileri tarafindan Gökhan SARIGÖL’ün bilgisine başvurulmuş olup, yasal süreç sonunda tüm kamuoyuna, Gökhan SARIGÖL tarafından basın yoluyla duyurulacaktır. Fly Service ailesi olarak bu karalama kampanyasına itibar etmeyen +150 havayolumuza, tedarikçilerimize, ortaklarımıza, bizi sevenlere ve dostlarımıza teşekkür ediyor, bütün idari kadromuz ve personelimize beraber “Genel Merkezimiz” ve “32 istasyonumuz” ile havayollarına hizmet vermeye devam ediyoruz. Konu ile alakalı, mesnetsiz ve kötü niyetli haber ve spekülasyon yapan bütün kişi ve kurumlar hakkında da gerekli bütün resmi işlemlerin yapılacağını kamuoyuna duyururuz. Fly Service Ailesi

Basında yer alan tarihi eser kaçakçılığı ile ilgili haberlere istinaden Fly Service Ailesinden açıklama geldi. Şirket web sayfasındaki duyuruyu sizlerle paylaşıyoruz.

DUYURU

Basında çıkan haberleri esefle okumuş bulunuyoruz. Fly Hava Kargo Turizm Tic. Ltd. Sti., Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü’nün 60960384-151.01.01175608 sayılı yazısı ile olan
ve aynı zamanda kültür eserlerinin yanında dünyanın en büyük model uçak koleksiyonunun da yer aldığı müzenin kurucusu ve sahibidir.

Söz konusu müzenin ruhsat ve izinlerini de sizlerle paylaşmaktan gurur duyuyoruz.

Çıkan haberler gerçeği yansıtmayıp, müze envanterine henüz girilmemiş eserler hakkında emniyet
yetkilileri tarafindan Gökhan SARIGÖL’ün bilgisine başvurulmuş olup, yasal süreç sonunda tüm kamuoyuna, Gökhan SARIGÖL tarafından basın yoluyla duyurulacaktır.

Fly Service ailesi olarak bu karalama kampanyasına itibar etmeyen +150 havayolumuza, tedarikçilerimize, ortaklarımıza, bizi sevenlere ve dostlarımıza teşekkür ediyor, bütün idari kadromuz ve personelimize beraber “Genel Merkezimiz” ve “32 istasyonumuz” ile havayollarına hizmet vermeye devam ediyoruz.

Konu ile alakalı, mesnetsiz ve kötü niyetli haber ve spekülasyon yapan bütün kişi ve kurumlar hakkında da gerekli bütün resmi işlemlerin yapılacağını kamuoyuna duyururuz.

Fly Service Ailesi



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2EkBLKk
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder