17 Ekim 2018 Çarşamba

Emirates First Class ürünlerinin deneyimini kendi evinizin konforunda yaşayın Emirates First Class ürünlerinin deneyimini kendi evinizin konforunda yaşayın İnsanları ve şehirleri birbirine bağlayan Emirates Havayolu, First Class seyahat deneyimini resmi mağazasına da taşıyarak, ikonik ürünlerini satışa sunuyor Emirates Havayolu, First Class hizmetinin bir parçası olan ve seyahat deneyimini üst noktaya çıkaran ürünleri ile dikkat çekmeye devam ediyor. Havayolu, Resmi Mağazası’nda satışa sunduğu Bowers & Wilkins PX kulaklıklarından, hydra-active pijama ve sıcak tutan yumuşak tüylü battaniyelere kadar, nihai lüks ürünleri artık evde de deneyimlemek mümkün. Bowers & Wilkins PX Kulaklıkları Bowers & Wilkins PX kulaklıkları, bulunduğunuz her ortama uyum sağlayabilecek şekilde tasarlandı. 22 saatlik pil ömrü ve 3 farklı ses modu ile bu kulaklıklar ister ofisinizde ister sokakta ister herhangi bir uçuşta olun, hep yanınızda olacak. Bir sonraki maceranızdan önce, özel Emirates kutularında, iki renkte bulunan bu ürünlerden mutlaka bir tane edinin! Özel tasarlanmış Bowers & Wilkins PX Kulaklıkları’nı, tüm Emirates Resmi Mağazaları vewww.emirates.store adresinde, 305 dolara satılıyor. Hydra-active (First Class) Pijamalar Dünyada, bir havayolu şirketi için geliştirilen ilk nemlendirici uyku ürünleri ile rahatlayın ve hydra-active pijamalar sayesinde 40,000 fit yükseklikteymiş uykuya dalın. Derideki su kaybını önlemek üzere geliştirilen bu pijamalarla, her sabah dinlenmiş ve tazelenmiş olduğunuzu hissedeceksiniz. Kumaşı, her harekette salınan ve cildinizi nemli tutan ve koruyan doğal maddeler Shea ve Argan Yağları ile tasarlandı. Patentli Mikrokapsül Teknolojisi, doğal, yapısı sayesinde pijamaları yıkayıp tekrar tekrar kullanmanıza imkân tanıyor. Erkek pijamaları koyu gri ve kadın pijamaları açık gri renkte 4’er beden olarak seyahat paketleri içerisinde sunuluyor. Tüm Emirates Resmi Mağazaları ve www.emirates.store adresinde mevcut olan First Class pijamalarının ücreti, parça başına 34 dolar. First Class Battaniye Kış mevsimi ve festival dönemi yaklaşırken, aile ve arkadaşlarınızla evinizde geçirdiğiniz o özel serin gecelerde kendinizi şımartın ve sıcacık battaniyenizin keyfini çıkarın. Battaniye açıldığında, krem renkli, tüylü, el ve ayakları sıcak tutacak kol ve ayak ceplerine sahip. Bu çok işlevli ürün, ayrıca bir seyahat yastığına dönüştürülerek, nihai bir rahatlık ve boyun için destek sağlıyor. Tüm Emirates Resmi Mağazaları ve www.emirates.store adresinde mevcut olan First Class battaniyelerin bedeli, 38 dolar. *Tüm Emirates Resmi Mağazası ürünleri, küresel olarak, 30 ABD doları ücreti ile gönderilebiliyor. Emirates hakkında: Dünyanın en hızlı büyüyen havayolu şirketlerinden Emirates, bugüne kadar 500’ün üzerinde uluslararası ödül kazandı. Emirates, yolcularını altı kıtada, 86 ülkede 162 noktaya taşıyor. Emirates’in İstanbul Atatürk ve Sabiha Gökçen Havalimanlarından haftada toplam 16 uçuşu bulunuyor. Detaylı bilgi için:www.emirates.com

Emirates First Class ürünlerinin deneyimini kendi evinizin konforunda yaşayın

İnsanları ve şehirleri birbirine bağlayan Emirates Havayolu, First Class seyahat deneyimini resmi mağazasına da taşıyarak, ikonik ürünlerini satışa sunuyor

Emirates Havayolu, First Class hizmetinin bir parçası olan ve seyahat deneyimini üst noktaya çıkaran ürünleri ile dikkat çekmeye devam ediyor. Havayolu, Resmi Mağazası’nda satışa sunduğu Bowers & Wilkins PX kulaklıklarından, hydra-active pijama ve sıcak tutan yumuşak tüylü battaniyelere kadar, nihai lüks ürünleri artık evde de deneyimlemek mümkün.

Bowers & Wilkins PX Kulaklıkları

Bowers & Wilkins PX kulaklıkları, bulunduğunuz her ortama uyum sağlayabilecek şekilde tasarlandı. 22 saatlik pil ömrü ve 3 farklı ses modu ile bu kulaklıklar ister ofisinizde ister sokakta ister herhangi bir uçuşta olun, hep yanınızda olacak. Bir sonraki maceranızdan önce, özel Emirates kutularında, iki renkte bulunan bu ürünlerden mutlaka bir tane edinin!

Özel tasarlanmış Bowers & Wilkins PX Kulaklıkları’nı, tüm Emirates Resmi Mağazaları vewww.emirates.store adresinde, 305 dolara satılıyor.

Hydra-active (First Class) Pijamalar

Dünyada, bir havayolu şirketi için geliştirilen ilk nemlendirici uyku ürünleri ile rahatlayın ve hydra-active pijamalar sayesinde 40,000 fit yükseklikteymiş uykuya dalın. Derideki su kaybını önlemek üzere geliştirilen bu pijamalarla, her sabah dinlenmiş ve tazelenmiş olduğunuzu hissedeceksiniz. Kumaşı, her harekette salınan ve cildinizi nemli tutan ve koruyan doğal maddeler Shea ve Argan Yağları ile tasarlandı. Patentli Mikrokapsül Teknolojisi, doğal, yapısı sayesinde pijamaları yıkayıp tekrar tekrar kullanmanıza imkân tanıyor.

Erkek pijamaları koyu gri ve kadın pijamaları açık gri renkte 4’er beden olarak seyahat paketleri içerisinde sunuluyor.

Tüm Emirates Resmi Mağazaları ve www.emirates.store adresinde mevcut olan First Class pijamalarının ücreti, parça başına 34 dolar.

First Class Battaniye

Kış mevsimi ve festival dönemi yaklaşırken, aile ve arkadaşlarınızla evinizde geçirdiğiniz o özel serin gecelerde kendinizi şımartın ve sıcacık battaniyenizin keyfini çıkarın. Battaniye açıldığında, krem renkli, tüylü, el ve ayakları sıcak tutacak kol ve ayak ceplerine sahip. Bu çok işlevli ürün, ayrıca bir seyahat yastığına dönüştürülerek, nihai bir rahatlık ve boyun için destek sağlıyor.

Tüm Emirates Resmi Mağazaları ve www.emirates.store adresinde mevcut olan First Class battaniyelerin bedeli, 38 dolar.

*Tüm Emirates Resmi Mağazası ürünleri, küresel olarak, 30 ABD doları ücreti ile gönderilebiliyor.

Emirates hakkında:

Dünyanın en hızlı büyüyen havayolu şirketlerinden Emirates, bugüne kadar 500’ün üzerinde uluslararası ödül kazandı. Emirates, yolcularını altı kıtada, 86 ülkede 162 noktaya taşıyor. Emirates’in İstanbul Atatürk ve Sabiha Gökçen Havalimanlarından haftada toplam 16 uçuşu bulunuyor.

Detaylı bilgi için:www.emirates.com



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2QXqIrN
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder