1 Mayıs 2018 Salı

BÜYÜK HAVALİMANINA BÜYÜK TAŞINMA İstanbul’da  yapım aşamasında sona yaklaşılan İstanbul Yeni Havalimanı’na taşınmasında gözler Türk Havayolları’nın üzerinde. Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, ’10 bine yakın teçhizat 203 lowbed ve 325 tır ile taşınacak” dedi. Konuyla ilgili olarak resmi twitter adresinden ‘büyük göçe hazırlanıyoruz’ başlıklı bir açıklama yapan Ekşi, “İstanbul yeni havalimanına geçiş için planlarımız büyük bir hızla devam ediyor. 707’si motorlu olmak üzere 10 bine yakın teçhizat 203 lowbed ve 352 tır ile taşınmaya hazırlanıyoruz. Büyük havalimanına büyük taşınma” diye bir paylaşımda bulundu. THY 12 SAAT UÇUŞLARA ARA VERECEK 29 Ekim 2018 tarihinde açılış töreninden sonra başlaması planlanan İstanbul Yeni Havalimanı’na taşınma süreci tüm havayolu firmaları için 1 Kasım 2018 tarihine kadar 45 saat boyunca devam edecek. Türk Hava Yolları ise 30-31 Ekim 2018 gecesinden sabahına kadar olan zaman diliminde taşınma sürecini tamamlayacak. Böylelikle 31 Ekim 2018 tarihinde sadece 12 saat operasyonlara ara verecek olan THY, İstanbul Yeni Havalimanı’nda ilk uçuşunu gerçekleştirecek. TÜM UÇAKLARIMIZ YENİ HAVALİMANI’NDA OLACAK THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, “Atatürk Havalimanı’ndan son seferlerini yapmış, yolculu olarak yurt dışına gitmiş uçaklarımız dönüş seferlerini orada bekleyecekler. Yeni havalimanı açıldığında 120’ye yakın uçağımız zaten orada olacak. Diğer uçaklarımız da açılış takvimine uygun olarak kalkıp yolculu olarak gelmeye başlayacaklar. Bazıları da yolcusuz olarak gelecekler” diye konuştU. İSTANBUL YENİ HAVALİMANI GÜNCEL GÖRÜNTÜSÜ istanbul yeni havalimanına geçiş için planları hızla yapılırken , en güncel kubakşı görüntüsünü sizinle paylaşıyoruz. Büyük göçe hazırlanıyoruz ! İstanbul Yeni Havalimanına @igairport geçiş için planlamalarımız büyük bir hızla devam ediyor. 707’si motorlu olmak üzere 10 bine yakın teçhizatı 203 lowbed ve 352 tır ile taşımayı planlıyoruz. Büyük havalimanına büyük taşınma! pic.twitter.com/HLKUrkDLvK — Bilal EKŞİ-THY GM (@BilalEksiTHY) April 30, 2018    

İstanbul’da  yapım aşamasında sona yaklaşılan İstanbul Yeni Havalimanı’na taşınmasında gözler Türk Havayolları’nın üzerinde.

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, ’10 bine yakın teçhizat 203 lowbed ve 325 tır ile taşınacak” dedi.

Konuyla ilgili olarak resmi twitter adresinden ‘büyük göçe hazırlanıyoruz’ başlıklı bir açıklama yapan Ekşi, “İstanbul yeni havalimanına geçiş için planlarımız büyük bir hızla devam ediyor. 707’si motorlu olmak üzere 10 bine yakın teçhizat 203 lowbed ve 352 tır ile taşınmaya hazırlanıyoruz. Büyük havalimanına büyük taşınma” diye bir paylaşımda bulundu.

THY 12 SAAT UÇUŞLARA ARA VERECEK

29 Ekim 2018 tarihinde açılış töreninden sonra başlaması planlanan İstanbul Yeni Havalimanı’na taşınma süreci tüm havayolu firmaları için 1 Kasım 2018 tarihine kadar 45 saat boyunca devam edecek. Türk Hava Yolları ise 30-31 Ekim 2018 gecesinden sabahına kadar olan zaman diliminde taşınma sürecini tamamlayacak. Böylelikle 31 Ekim 2018 tarihinde sadece 12 saat operasyonlara ara verecek olan THY, İstanbul Yeni Havalimanı’nda ilk uçuşunu gerçekleştirecek.

TÜM UÇAKLARIMIZ YENİ HAVALİMANI’NDA OLACAK

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, “Atatürk Havalimanı’ndan son seferlerini yapmış, yolculu olarak yurt dışına gitmiş uçaklarımız dönüş seferlerini orada bekleyecekler. Yeni havalimanı açıldığında 120’ye yakın uçağımız zaten orada olacak. Diğer uçaklarımız da açılış takvimine uygun olarak kalkıp yolculu olarak gelmeye başlayacaklar. Bazıları da yolcusuz olarak gelecekler” diye konuştU.

İSTANBUL YENİ HAVALİMANI GÜNCEL GÖRÜNTÜSÜ

istanbul yeni havalimanına geçiş için planları hızla yapılırken , en güncel kubakşı görüntüsünü sizinle paylaşıyoruz.

 

 



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2ri7Cmb
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder