25 Mayıs 2018 Cuma

31 UÇAĞA HİZMET VERENLERE YAPTIRIM UYARISI ABD Hazine Bakanlığı, İran’daki havayolu şirketlerinden dördüyle -Mahan Air, Caspian Air, Meraj Air, Pouya Air- iş yapan kişi ve şirketlerle ilgili yaptırım kararı açıkladı. Türkiye’de İran’lı şirketlere uçak parçası tedarik sağladığı belirtilen bir kişi ve dört şirket yaptırımlara dahil edildi. Yaptırımların Türkiye’yi nasıl etkileyeceğini öznümüzdeki günlerde göreceğiz. ABD’nin yaptırımlarına hedef 0lan  3 kişi ve 6 kurum arasında Türkiye’den 1 kişi ve 4 şirket var. LİSTEDEKİ 31 UÇAĞA HİZMET VE İNİŞ İZNİ VERENLERE YAPTIRIM Açıklamada, yaptırım listesindeki İranlı havayollarına ait 31 uçağa hizmet veya iniş izni tanıyanların ABD’nin yaptırımlarına tabi tutulacağı uyarısı yapıldı. 31 uçakla ilgili açıklama aşağıdaki orijinal bağlantıdadır. Treasury targets procurement networks and 31 aircraft associated with Mahan Air and other designated Iranian airlines: https://t.co/o9PpkTKVl4 — Treasury Department (@USTreasury) May 24, 2018 LİSTEDEKİ 31 UÇAK Aşağıda tescilleri belirtilen 31 uçağa hizmet veren şirketlerin de ABD yaptırımlarına maruz kalabilecekleri açıklandı ve uyarıldı. Caspian Air (9 adet uçak )  EP-CAR, EP-CAQ, EP-CAP, EP-CAS, EP-CPD, EP-CPU, EP-CPV, EP-CPX, ve EP-CPZ; Meraj Air (5 adet uçak) EP-AJC, EP-AJH, EP-AJI, EP-SIF, ve EP-SIG; Pouya Air (5 adet uçak) EP-LDA, EP-LDC, EP-PUA, EP-PUL, ve EP-PUM Mahan Air (12 adet uçak) EP-MMA, EP-MMB, EP-MMC, EP-MMJ, EP-MMV, EP-MNF, EP-MOD, EP­MOM, EP-MOP, EP-MOQ, EP-MOR ve EP-MOS. Mahan Air , bu havayolları arasında en yoğun uluslararası uçuş ağına sahip olan havayolu

ABD Hazine Bakanlığı, İran’daki havayolu şirketlerinden dördüyle -Mahan Air, Caspian Air, Meraj Air, Pouya Air- iş yapan kişi ve şirketlerle ilgili yaptırım kararı açıkladı.

Türkiye’de İran’lı şirketlere uçak parçası tedarik sağladığı belirtilen bir kişi ve dört şirket yaptırımlara dahil edildi.

Yaptırımların Türkiye’yi nasıl etkileyeceğini öznümüzdeki günlerde göreceğiz.

ABD’nin yaptırımlarına hedef 0lan  3 kişi ve 6 kurum arasında Türkiye’den 1 kişi ve 4 şirket var.

LİSTEDEKİ 31 UÇAĞA HİZMET VE İNİŞ İZNİ VERENLERE YAPTIRIM

Açıklamada, yaptırım listesindeki İranlı havayollarına ait 31 uçağa hizmet veya iniş izni tanıyanların ABD’nin yaptırımlarına tabi tutulacağı uyarısı yapıldı.

31 uçakla ilgili açıklama aşağıdaki orijinal bağlantıdadır.

LİSTEDEKİ 31 UÇAK

Aşağıda tescilleri belirtilen 31 uçağa hizmet veren şirketlerin de ABD yaptırımlarına maruz kalabilecekleri açıklandı ve uyarıldı.

  • Caspian Air (9 adet uçak )  EP-CAR, EP-CAQ, EP-CAP, EP-CAS, EP-CPD, EP-CPU, EP-CPV, EP-CPX, ve EP-CPZ;
  • Meraj Air (5 adet uçak) EP-AJC, EP-AJH, EP-AJI, EP-SIF, ve EP-SIG;
  • Pouya Air (5 adet uçak) EP-LDA, EP-LDC, EP-PUA, EP-PUL, ve EP-PUM
  • Mahan Air (12 adet uçak) EP-MMA, EP-MMB, EP-MMC, EP-MMJ, EP-MMV, EP-MNF, EP-MOD, EP­MOM, EP-MOP, EP-MOQ, EP-MOR ve EP-MOS.

Mahan Air , bu havayolları arasında en yoğun uluslararası uçuş ağına sahip olan havayolu



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2KSmiQ1
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder