30 Mayıs 2018 Çarşamba

Yunanistan Sınır Kapılarında Grev Etkisi Yunanistan’daki kemer sıkma tedbirleri ve hükümetin ekonomi ile ilgili politikalarına karşı gidilen genel grev sebebiyle ülkede kamu hizmetlerinde  aksamalar yaşanırken, ulaşımda zorluklar ortaya çıkıyor. Yunanistan’daki genel grev nedeniyle tüm sınır kapılarının, 30 Mayıs Çarşamba günü saat 06.00’den, 31 Mayıs Perşembe günü saat 06.00’ye kadar özel otolar ve yolcu taşıyan otobüslerin geçişlerine her saat başı 10’ar dakika izin verileceği, ticari mal taşıyan TIR geçişlerine ise kapatılacağı öğrenilmiştir. Sabah saat 06.00’dan Perşembe sabah saat 06.00’ya kadar devlet ve özel sektörde çalışan gazeteciler işlerinden uzak kalacak, radyo ve televizyonlarda haber programları yayınlanmayacak. Otobüs ve tramvayda çalışanlar 24 saatlik grevi 31 Mayıs Perşembe gününe aldılar. Seyahat edecek vatandaşlarımıza duyurulur.

Yunanistan’daki kemer sıkma tedbirleri ve hükümetin ekonomi ile ilgili politikalarına karşı gidilen genel grev sebebiyle ülkede kamu hizmetlerinde  aksamalar yaşanırken, ulaşımda zorluklar ortaya çıkıyor.

Yunanistan’daki genel grev nedeniyle tüm sınır kapılarının, 30 Mayıs Çarşamba günü saat 06.00’den, 31 Mayıs Perşembe günü saat 06.00’ye kadar özel otolar ve yolcu taşıyan otobüslerin geçişlerine her saat başı 10’ar dakika izin verileceği, ticari mal taşıyan TIR geçişlerine ise kapatılacağı öğrenilmiştir.

Sabah saat 06.00’dan Perşembe sabah saat 06.00’ya kadar devlet ve özel sektörde çalışan gazeteciler işlerinden uzak kalacak, radyo ve televizyonlarda haber programları yayınlanmayacak.
Otobüs ve tramvayda çalışanlar 24 saatlik grevi 31 Mayıs Perşembe gününe aldılar.

Seyahat edecek vatandaşlarımıza duyurulur.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2L8YhEx
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder