30 Kasım 2017 Perşembe

Türkiye’de Yolcu Taşımacılığı Hizmetlerinin Erişilebilirliği Projesi Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Türkiye’de Yolcu Taşımacılığı Hizmetlerinin Erişilebilirliği için Teknik Yardım Projesi tanıtım törenine iştirak etti. Bakan Arslan, Engelliler, Yaşlılar, Hareket Kısıtlılığı Olanlar için Ulaşım Hizmetlerine Erişilebilirliği Projesi Tanıtım Törenine katıldı. “Bakanlık olarak öncelikli misyonumuz bütün vatandaşlarımıza, hizmetlerimizden eşit olarak yararlanma hakkını teslim etmektir.” Engelliler, Yaşlılar ve Hareket Kısıtlılığı Olanlar İçin Ulaşım Hizmetlerine Erişilebilirliğin Geliştirilmesi Projesi, erişilebilirliği tekrar değerlendirmeye tabi tutarak en iyisine odaklandığımız bir revizyon projesidir.” “Bugüne kadar, ücretsiz olarak yüksek hızlı trenlerde 850 bin, konvansiyonel trenlerde 3 milyon ve Marmaray’da 18 milyon engelli vatandaşımıza hizmet verdik.” “Bu proje sadece farkındalığı merkez alan bir proje değil aynı zamanda merkeze insanı koyan, sistematik çalışmaları içerecek büyük bir proje. ‘Herkes için tasarım, herkes için eşit hizmet’ prensibi ile hareket eden bir proje.” DHMİ Genel Müdürü Funda Ocak Törenden attığı tweet aşağıdadır Türkiye’de Yolcu Taşımacılığı Hizmetlerinin Erişilebilirliği Projesi açılış toplantısındayız. Sayın Bakanımızın ilgi ve himayeleri ile başlatılan bugüne kadarki en kapsamlı erilebilirlik projesi, özellikle engellilerimizin ulaşımında yeni imkânlar sağlayacak. Türkiye'de Yolcu Taşımacılığı Hizmetlerinin Erişilebilirliği Projesi açılış toplantısındayız. Sn. Bakanımızın ilgi ve himayeleri ile başlatılan şu ana kadarki en kapsamlı erilebilirlik projesi, özellikle engellilerimize, ulaşım hizmetlerinde yeni imkân ve kolaylıklar sağlayacak. http://pic.twitter.com/oWmPowGABM — Funda Ocak (@fundaocakdhmi) November 30, 2017  

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Türkiye’de Yolcu Taşımacılığı Hizmetlerinin Erişilebilirliği için Teknik Yardım Projesi tanıtım törenine iştirak etti.

Bakan Arslan, Engelliler, Yaşlılar, Hareket Kısıtlılığı Olanlar için Ulaşım Hizmetlerine Erişilebilirliği Projesi Tanıtım Törenine katıldı.

“Bakanlık olarak öncelikli misyonumuz bütün vatandaşlarımıza, hizmetlerimizden eşit olarak yararlanma hakkını teslim etmektir.”

Engelliler, Yaşlılar ve Hareket Kısıtlılığı Olanlar İçin Ulaşım Hizmetlerine Erişilebilirliğin Geliştirilmesi Projesi, erişilebilirliği tekrar değerlendirmeye tabi tutarak en iyisine odaklandığımız bir revizyon projesidir.”

“Bugüne kadar, ücretsiz olarak yüksek hızlı trenlerde 850 bin, konvansiyonel trenlerde 3 milyon ve Marmaray’da 18 milyon engelli vatandaşımıza hizmet verdik.”

“Bu proje sadece farkındalığı merkez alan bir proje değil aynı zamanda merkeze insanı koyan, sistematik çalışmaları içerecek büyük bir proje. ‘Herkes için tasarım, herkes için eşit hizmet’ prensibi ile hareket eden bir proje.”

DHMİ Genel Müdürü Funda Ocak Törenden attığı tweet aşağıdadır

Türkiye’de Yolcu Taşımacılığı Hizmetlerinin Erişilebilirliği Projesi açılış toplantısındayız. Sayın Bakanımızın ilgi ve himayeleri ile başlatılan bugüne kadarki en kapsamlı erilebilirlik projesi, özellikle engellilerimizin ulaşımında yeni imkânlar sağlayacak.

 



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2jxjtI6
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder