30 Kasım 2017 Perşembe

Satınalmanın geleceği İstanbul’da şekillenecek VII. Satınalma ve Tedarik Yönetimi Zirvesi Kapılarını Açıyor   Satınalma sektörünün en büyük ve tek buluşma platformu Türkiye Satınalma ve Tedarik Yönetimi Zirvesi (STZ’17) kapsamında ulusal ve uluslararası 6.000’den fazla satınalma profesyoneli İstanbul’da buluşuyor. Satınalma sektörünün geleceği için anahtar rol oynayacak Türkiye’nin en kapsamlı satınalma zirvesine, sunumları ve içerikleri ile değer katan ve fark yaratan konuşmacılar katılıyor. Satınalma Yöneticileri ve Profesyonelleri Derneği TÜSAYDER’in bir yıl aradan sonra düzenleyeceği, VII. Satınalma ve Tedarik Yönetimi Zirvesi (STZ 2017) 2 Aralık 2017, Cumartesi günü kapılarını açıyor. Ülkemizin rekabet gücünü artırarak ihracat hacmini yükseltmek ve global ölçekte dünya ile rekabet edebilir hale gelmek hedefleriyle “Milli Satınalma 4.0” teması çerçevesinde gerçekleştirecek zirve, satınalma sektörünün geleceği için anahtar rol oynayacak. Zirve, ulusal ve uluslararası 6.000’den fazla satınalma profesyonelini de İstanbul’da ağırlayacak.  

VII. Satınalma ve Tedarik Yönetimi Zirvesi Kapılarını Açıyor

 

Satınalma sektörünün en büyük ve tek buluşma platformu Türkiye Satınalma ve Tedarik Yönetimi Zirvesi (STZ’17) kapsamında ulusal ve uluslararası 6.000’den fazla satınalma profesyoneli İstanbul’da buluşuyor. Satınalma sektörünün geleceği için anahtar rol oynayacak Türkiye’nin en kapsamlı satınalma zirvesine, sunumları ve içerikleri ile değer katan ve fark yaratan konuşmacılar katılıyor.

Satınalma Yöneticileri ve Profesyonelleri Derneği TÜSAYDER’in bir yıl aradan sonra düzenleyeceği, VII. Satınalma ve Tedarik Yönetimi Zirvesi (STZ 2017) 2 Aralık 2017, Cumartesi günü kapılarını açıyor. Ülkemizin rekabet gücünü artırarak ihracat hacmini yükseltmek ve global ölçekte dünya ile rekabet edebilir hale gelmek hedefleriyle “Milli Satınalma 4.0” teması çerçevesinde gerçekleştirecek zirve, satınalma sektörünün geleceği için anahtar rol oynayacak. Zirve, ulusal ve uluslararası 6.000’den fazla satınalma profesyonelini de İstanbul’da ağırlayacak.

 



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2ALUmME
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder