28 Kasım 2017 Salı

Logitrans Lojistik Fuarı Üzerine Dünyanın üçüncü, Türkiye’nin ise en büyük lojistik fuarı olan Logitrans 15-17 Kasım 2017 tarihlerinde 11. kez İstanbul’da  gerçekleştirildi. 2 salonda gerçekleşen fuarın katılımcı listesinde 17 ülkeden firma gördüm. Almanya BAE Belçika Birleşik Krallık Çek Fas Finlandiya Fransa İran İsviçre İtalya Kazakistan Litvanya Norveç Slovakya Ukrayna Yunanistan Ziyaretçi ve katılımcı bilgileri daha sonra belli olacaktır. Mayıs ayında Almanya’da gerçekleşen Münih Fuarı; Dünyanın en büyük lojistik fuarlarında bir tanesi olan Münih Fuarı 2017 Mayıs ayında gerçekleşti Münih 2017 lojistik fuarında dünyanın dört bir yanından  rekor katılım gerçekleşti: 62 ülkeden 2.162 katılımcı, ürünlerini ve hizmetlerini sektörün önde gelen uluslararası fuarında sergiledi. 123 ülkeden 60.726 ziyaretçi geldi. Fuar kapsamında yer alan sergi alanı 115.000 metrekareye çıktı ve dokuz salonun tamamı da kullanıldı. Yeni katılımcılar ile 17 ulusal pavyon yer aldı. Türkiye’den bir çok firma bu fuarda stant açtı yada ziyaretçi olarak katıldı. Stant açan bir çok firma İstanbul’da gerçekleşen fuarda yer almadı. Katılmasını beklediğim firmalara fuarda bile rastlayamadım. LOGITRANS fuarına resmi makamlardan katılımı hakkında fazla bilgi edinemedim. Resmi makamlar bu fuarı mutlaka desteklemelidir. Geleceğin yolcu ve kargo merkezi olacak İstanbul Yeni Havalimanı’nı gözlerim aradı. Turkish Cargo , tüm dünyadan iş ortaklarını bu fuara davet edebilir getirebilirdi. Tanıtım gezilerini fuara denk gelecek şekilde organize edebilirdi. Turkish Cargo ,Katar, Lufthansa ve AtlasGlobal havayollarının fuara renk kattılar. Geçen senelerde öğrenciler otobüslerle fuara gelirlerdi, lojistik kulüpleri göz doldururdu. Bu sene 3 lojistik kulübü stant açtı ve maalesef öğrenci katılımı çok azdı. Belki fuarın hafta içine gelmesi öğrenci katılımını düşürmüştür. Öğrencilerin gelecek planları ilgili bazı sorulara bu fuar cevap aramalarını beklerdim.    

Dünyanın üçüncü, Türkiye’nin ise en büyük lojistik fuarı olan Logitrans 15-17 Kasım 2017 tarihlerinde 11. kez İstanbul’da  gerçekleştirildi.

2 salonda gerçekleşen fuarın katılımcı listesinde 17 ülkeden firma gördüm.

Almanya
BAE
Belçika
Birleşik Krallık
Çek
Fas
Finlandiya
Fransa
İran
İsviçre
İtalya
Kazakistan
Litvanya
Norveç
Slovakya
Ukrayna
Yunanistan

Ziyaretçi ve katılımcı bilgileri daha sonra belli olacaktır.

Mayıs ayında Almanya’da gerçekleşen Münih Fuarı;

Dünyanın en büyük lojistik fuarlarında bir tanesi olan Münih Fuarı 2017 Mayıs ayında gerçekleşti

Münih 2017 lojistik fuarında dünyanın dört bir yanından  rekor katılım gerçekleşti: 62 ülkeden 2.162 katılımcı, ürünlerini ve hizmetlerini sektörün önde gelen uluslararası fuarında sergiledi.

123 ülkeden 60.726 ziyaretçi geldi.

Fuar kapsamında yer alan sergi alanı 115.000 metrekareye çıktı ve dokuz salonun tamamı da kullanıldı.

Yeni katılımcılar ile 17 ulusal pavyon yer aldı.

Türkiye’den bir çok firma bu fuarda stant açtı yada ziyaretçi olarak katıldı.

Stant açan bir çok firma İstanbul’da gerçekleşen fuarda yer almadı. Katılmasını beklediğim firmalara fuarda bile rastlayamadım.

LOGITRANS fuarına resmi makamlardan katılımı hakkında fazla bilgi edinemedim. Resmi makamlar bu fuarı mutlaka desteklemelidir.

Geleceğin yolcu ve kargo merkezi olacak İstanbul Yeni Havalimanı’nı gözlerim aradı.

Turkish Cargo , tüm dünyadan iş ortaklarını bu fuara davet edebilir getirebilirdi. Tanıtım gezilerini fuara denk gelecek şekilde organize edebilirdi.

Turkish Cargo ,Katar, Lufthansa ve AtlasGlobal havayollarının fuara renk kattılar.

Geçen senelerde öğrenciler otobüslerle fuara gelirlerdi, lojistik kulüpleri göz doldururdu. Bu sene 3 lojistik kulübü stant açtı ve maalesef öğrenci katılımı çok azdı. Belki fuarın hafta içine gelmesi öğrenci katılımını düşürmüştür. Öğrencilerin gelecek planları ilgili bazı sorulara bu fuar cevap aramalarını beklerdim.

 

 



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2hYsjOE
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder