24 Eylül 2017 Pazar

Uçak gövdesinden bir parça şehre düştü Osaka / Kansai, Japonya’dan Amsterdam / Schiphol, Hollanda seferini gerçekleştiren KLM uçuşu KL868  uçak tipi Boeing 777-200ER, 2400 m (yaklaşık 8000 fit) irtifada tırmanışta gövdesinden bir panosu (sağ kanat arka kenarı yakınında) Osaka şehrine düştü. 100 x 60 cm ölçülerindeki ve 4.3 kg ağırlığındaki panel, hareket halindeki bir otomobilin tavanına çarptı. Aracın tavanı zarar görürken arka camı kırıldı. Arabanın  içindeki iki kişi yara almadı. Uçak uçuşu sorunsuz tamamladı. KLM bu konuda açıklama yaptı / KL868 Osaka – Amsterdam Osaka’dan Amsterdam’a olan KL868 (Boeing 777-200)  seferi Cumartesi günü Osaka’dan ayrıldıktan kısa bir süre sonra, gövdesinden düşen yaklaşık 1m2 lik parça şehirde bir otomobilin hasar görmesine sebebiyet verdi. Kimsenin yaralanmadığı olayda uçak, Hollanda’ya güvenli bir şekilde devam edebildi ve Cumartesi öğleden sonra Schiphol’da güvenli bir şekilde indi. Uçakta bulunanlar için herhangi bir tehlike yoktu. KLM bu olaydan dolayı üzüntüsünü bildirdi ve nedenlerle ilgili soruşturma başlattı. KLM bu konuda Japon Sivil Havacılık Kurumu ve Boeing ile yakın temas halinde olduğunu da bildirdi. KLM Statement: http://ift.tt/2hrqt8o   Foto van romppaneel dat de KLM Boeing 777 verloor boven Osaka, Japan: https://t.co/6zTGJ15Yiw http://pic.twitter.com/j7Z5tHbBQP — Harro Ranter ✈ (@harro) September 24, 2017

Osaka / Kansai, Japonya’dan Amsterdam / Schiphol, Hollanda seferini gerçekleştiren KLM uçuşu KL868  uçak tipi Boeing 777-200ER, 2400 m (yaklaşık 8000 fit) irtifada tırmanışta gövdesinden bir panosu (sağ kanat arka kenarı yakınında) Osaka şehrine düştü.

100 x 60 cm ölçülerindeki ve 4.3 kg ağırlığındaki panel, hareket halindeki bir otomobilin tavanına çarptı. Aracın tavanı zarar görürken arka camı kırıldı. Arabanın  içindeki iki kişi yara almadı. Uçak uçuşu sorunsuz tamamladı.

KLM bu konuda açıklama yaptı / KL868 Osaka – Amsterdam

Osaka’dan Amsterdam’a olan KL868 (Boeing 777-200)  seferi Cumartesi günü Osaka’dan ayrıldıktan kısa bir süre sonra, gövdesinden düşen yaklaşık 1m2 lik parça şehirde bir otomobilin hasar görmesine sebebiyet verdi.

Kimsenin yaralanmadığı olayda uçak, Hollanda’ya güvenli bir şekilde devam edebildi ve Cumartesi öğleden sonra Schiphol’da güvenli bir şekilde indi. Uçakta bulunanlar için herhangi bir tehlike yoktu.

KLM bu olaydan dolayı üzüntüsünü bildirdi ve nedenlerle ilgili soruşturma başlattı.

KLM bu konuda Japon Sivil Havacılık Kurumu ve Boeing ile yakın temas halinde olduğunu da bildirdi.

KLM Statement: http://ift.tt/2hrqt8o

 



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2wPcwXs
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder