30 Eylül 2017 Cumartesi

Hava ve yer operasyonları ölçüm birimleri Yönetmelik Taslağı hazırlandı SHGM , Hava ve yer operasyonları için kullanılan ölçüm birimleri Yönetmelik Taslağını tamamladı. Sektör görüşüne sunuyor. Ulusal ve uluslararası hava ve yer operasyonları için kullanılan ölçüm birimlerinin usul ve esaslarını belirlemek amacıyla Hava ve Yer Operasyonları için Kullanılan Ölçüm Birimleri Yönetmelik (SHY-ÖLÇÜ) Taslağı hazırlanmıştır. Havayolu işletmecilerini, uçuş mürettebatını, hava trafik hizmet birimlerini, arama ve kurtarma birimlerini, havaalanı işletmecilerini, hava seyrüsefer hizmet sağlayıcılarını, meteoroloji hizmet sağlayıcılarını, meteoroloji otoritesini, uluslararası hava seyrüseferinin yürütülmesi veya geliştirilmesi ile ilgili olan kurum, kuruluş ve tüzel kişilikleri kapsayacak yönetmelik taslağı ile ilgili görüşlerinizi 27.10.2017 tarihi mesai bitimine kadar “Görüş Bildirme Formu”nu doldurmak suretiyle mevzuat(at)shgm.gov.tr adresine iletebilirsiniz. SHY-ÖLÇÜ Yönetmelik Taslağı için tıklayınız. Görüş Bildirme Formu için tıklayınız. Havacılık işletmelerimize duyurulur.

SHGM , Hava ve yer operasyonları için kullanılan ölçüm birimleri Yönetmelik Taslağını tamamladı. Sektör görüşüne sunuyor.

Ulusal ve uluslararası hava ve yer operasyonları için kullanılan ölçüm birimlerinin usul ve esaslarını belirlemek amacıyla Hava ve Yer Operasyonları için Kullanılan Ölçüm Birimleri Yönetmelik (SHY-ÖLÇÜ) Taslağı hazırlanmıştır.
Havayolu işletmecilerini, uçuş mürettebatını, hava trafik hizmet birimlerini, arama ve kurtarma birimlerini, havaalanı işletmecilerini, hava seyrüsefer hizmet sağlayıcılarını, meteoroloji hizmet sağlayıcılarını, meteoroloji otoritesini, uluslararası hava seyrüseferinin yürütülmesi veya geliştirilmesi ile ilgili olan kurum, kuruluş ve tüzel kişilikleri kapsayacak yönetmelik taslağı ile ilgili görüşlerinizi 27.10.2017 tarihi mesai bitimine kadar “Görüş Bildirme Formu”nu doldurmak suretiyle mevzuat(at)shgm.gov.tr adresine iletebilirsiniz.
Havacılık işletmelerimize duyurulur.


from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2x3KPiz
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder