28 Eylül 2017 Perşembe

GEFCO’NUN DESTEKLEDİĞİ DENİZCİ YVAN BOURGNON, HEDEFİNE ULAŞTI Arktik buzlarının arasında Grönland’dan Alaska’ya Kuzeybatı Geçidi’ni kullanarak ulaşmayı hedefleyen denizci Yvan Bourgnon, zorlu macerasını 22 Eylül’de tamamladı. Bourgnon’un bu önemli Bimedia spor mücadelesinde, Endüstriyel lojistikte global bir oyuncu ve otomotiv lojistiğinde Avrupa lideri olan GEFCO tarafından desteklendi. Alaska’nın batı ucundaki Nome kentinden 13 Temmuz’da başlayan seyahat, Davis Boğazı‘nın doğu sahilindeki Grönlad’ın başkenti Nuuk’ta 22 Eylül’de sona erdi. Atlantik ve Pasifik okyanuslarının dondurucu sularında 7.500 kilometreden fazla yol kat eden Bourgnon, 70 gün sonra ailesiyle yeniden bir araya geldi. Yvan Bourgnon’un spor katamaranı için özel nakliye çözümleri gerekti: gabari dışı nakliye, güvenli ambalaj çözümleri, özel yükleme ve elleçleme gibi. Bu lojistik operasyonların düzenli bir şekilde işlemesi için, deniz ve hava taşıma operasyonlarının kusursuz koordine edilmeleri gerekiyordu. Yvan Bourgnon katamaranı ile ilgili nakliye çözümleri için GEFCO’ya güvendi ve Belçika’daki Antwerp limanından Nome’a çok kısa sürede katamaranını taşımak ve buzların erime döneminde, tam zamanında seyahate başlayabilmek için bu karmaşık nakliye yönetimini, bu alanda uzman olan GEFCO’ya emanet etti. GEFCO yetkilileri; insan çabası, operasyonel kalite, esneklik ve risk yönetimi gibi grup değerlerini yansıtan Yvan Bourgnon’un sıra dışı macerasını destekledikleri için gurur duyduklarını belirtti. GEFCO GRUP GEFCO sanayi ve üretim sektörlerinde faaliyet gösteren kuruluşlara katma değer sağlamak ve rekabet avantajlarını artırmak için lojistik planları tasarlıyor ve uyguluyor. GEFCO’nun müşterilerine sunduğu performans son 65 senede özellikle de en karmaşık ve en talepkar sektörlerden biri olan otomotiv sektöründe edindiği uzmanlığa dayanıyor. 150 ülkede faaliyet gösteren GEFCO Avrupa’nın en büyük 10 Lojistik Grubu arasında yer alır. Dünya çapında 5 kıtada 300’den fazla merkez ve tesiste 12.000 çalışanıyla hizmet veren GEFCO Grup, 2016 yılında 4,2 milyar € ciroya ulaşmıştır.

Arktik buzlarının arasında Grönland’dan Alaska’ya Kuzeybatı Geçidi’ni kullanarak ulaşmayı hedefleyen denizci Yvan Bourgnon, zorlu macerasını 22 Eylül’de tamamladı. Bourgnon’un bu önemli Bimedia spor mücadelesinde, Endüstriyel lojistikte global bir oyuncu ve otomotiv lojistiğinde Avrupa lideri olan GEFCO tarafından desteklendi.

Alaska’nın batı ucundaki Nome kentinden 13 Temmuz’da başlayan seyahat, Davis Boğazı‘nın doğu sahilindeki Grönlad’ın başkenti Nuuk’ta 22 Eylül’de sona erdi. Atlantik ve Pasifik okyanuslarının dondurucu sularında 7.500 kilometreden fazla yol kat eden Bourgnon, 70 gün sonra ailesiyle yeniden bir araya geldi.

Yvan Bourgnon’un spor katamaranı için özel nakliye çözümleri gerekti: gabari dışı nakliye, güvenli ambalaj çözümleri, özel yükleme ve elleçleme gibi. Bu lojistik operasyonların düzenli bir şekilde işlemesi için, deniz ve hava taşıma operasyonlarının kusursuz koordine edilmeleri gerekiyordu.

Yvan Bourgnon katamaranı ile ilgili nakliye çözümleri için GEFCO’ya güvendi ve Belçika’daki Antwerp limanından Nome’a çok kısa sürede katamaranını taşımak ve buzların erime döneminde, tam zamanında seyahate başlayabilmek için bu karmaşık nakliye yönetimini, bu alanda uzman olan GEFCO’ya emanet etti.

GEFCO yetkilileri; insan çabası, operasyonel kalite, esneklik ve risk yönetimi gibi grup değerlerini yansıtan Yvan Bourgnon’un sıra dışı macerasını destekledikleri için gurur duyduklarını belirtti.

GEFCO GRUP

GEFCO sanayi ve üretim sektörlerinde faaliyet gösteren kuruluşlara katma değer sağlamak ve rekabet avantajlarını artırmak için lojistik planları tasarlıyor ve uyguluyor. GEFCO’nun müşterilerine sunduğu performans son 65 senede özellikle de en karmaşık ve en talepkar sektörlerden biri olan otomotiv sektöründe edindiği uzmanlığa dayanıyor. 150 ülkede faaliyet gösteren GEFCO Avrupa’nın en büyük 10 Lojistik Grubu arasında yer alır. Dünya çapında 5 kıtada 300’den fazla merkez ve tesiste 12.000 çalışanıyla hizmet veren GEFCO Grup, 2016 yılında 4,2 milyar € ciroya ulaşmıştır.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2wmvV2H
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder