25 Eylül 2017 Pazartesi

THY’NİN GAZİANTEP-ERBİL SEFERİ İPTAL EDİLDİ! Türk Hava Yolları’nın (THY) Gaziantep-Erbil seferi iptal edildi. İran’ın Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’ne uçuşları durdurmasının ardından, gözler Kuzey Irak’taki referandumu gayrimeşru ilan eden Türkiye’ye çevrildi. THY’nin gece 00.10’da yapılması planlanan Gaziantep-Erbil seferinin iptal edildiği bildirildi. THY yetkilileri, sefer iptalinin yolcu azlığından kaynaklandığını belirterek, aynı saatlerdeki İstanbul-Erbil seferinin ise gerçekleştirildiğini kaydetti. Bunun dışında Kuzey Irak’a yapılacak uçuşlarda herhangi bir iptal planlamasının bulunmadığı öğrenildi. Bu arada, Atlasglobal’in bölgeye gerçekleştirdiği seferlerde de herhangi bir aksamanın söz konusu olmadığı, ancak yolcu azlığı nedeniyle bu sabah yapılmadı planlanan İstanbul-Erbil seferinin gece saatlerine alındığı belirtildi.

Türk Hava Yolları’nın (THY) Gaziantep-Erbil seferi iptal edildi.

İran’ın Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’ne uçuşları durdurmasının ardından, gözler Kuzey Irak’taki referandumu gayrimeşru ilan eden Türkiye’ye çevrildi.

THY’nin gece 00.10’da yapılması planlanan Gaziantep-Erbil seferinin iptal edildiği bildirildi.

THY yetkilileri, sefer iptalinin yolcu azlığından kaynaklandığını belirterek, aynı saatlerdeki İstanbul-Erbil seferinin ise gerçekleştirildiğini kaydetti.

Bunun dışında Kuzey Irak’a yapılacak uçuşlarda herhangi bir iptal planlamasının bulunmadığı öğrenildi.

Bu arada, Atlasglobal’in bölgeye gerçekleştirdiği seferlerde de herhangi bir aksamanın söz konusu olmadığı, ancak yolcu azlığı nedeniyle bu sabah yapılmadı planlanan İstanbul-Erbil seferinin gece saatlerine alındığı belirtildi.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2ftNT07
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder