28 Temmuz 2017 Cuma

İngiliz Büyükelçisinden İyi Haber Genel Müdür Bilal Ekşi; ” Atatürk ve Sabiha Gökçen’den İngiltere’ye yapılan seferlerimizde uygulanan “laptop yasağı” kaldırılmıştır.Teşekkürler Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığına,  Sivil Havacılık Genel Müdürlüğüne ve UK Department for Transport. ” İngiltere Büyükelçisi Richard Moore ” İyi haber! Yasak boyunca sabrınız & profesyonel uygulamanız için size & THY ekibine teşekkür ederim ” Genel Müdür Bilal Ekşi şu şekilde teşekkür etti. “Sn.Büyükelçi. Yasağın kalkması için sizin de gayret gösterdiğinizi biliyoruz.Umarım daha yasaksız ve güvenli ulaşım için beraber çalışırız.” Bakan Ahmet Arslan; ” İngiltere, Türkiye’den yapılan uçuşlarda uyguladığı laptop yasağını uzun süren ikili görüşmelerimiz neticesinde kaldırmıştır. Türkiye, Dünya havacılık otoriteleri tarafından istenilen güvenlik önlemlerinin çok daha fazlasını havayollarında uygulamaktadır.” Sn.Büyükelçi. Yasağın kalkması için sizin de gayret gösterdiğinizi biliyoruz.Umarım daha yasaksız ve güvenli ulaşım için beraber çalışırız. https://t.co/IxTC2ZQh05 — Bilal EKŞİ (@BilalEksiTHY) July 28, 2017 İngiltere, Türkiye'den yapılan uçuşlarda uyguladığı laptop yasağını uzun süren ikili görüşmelerimiz neticesinde kaldırmıştır. — Ahmet ARSLAN (@ahmetarslan36) July 28, 2017 Atatürk ve Sabiha Gökçen'den İngiltere'ye yapılan seferlerimizde uygulanan "laptop yasağı" kaldırılmıştır.Teşekkürler @UDHB @SHGM @DfTstats — Bilal EKŞİ (@BilalEksiTHY) July 28, 2017   a

Genel Müdür Bilal Ekşi; ” Atatürk ve Sabiha Gökçen’den İngiltere’ye yapılan seferlerimizde uygulanan “laptop yasağı” kaldırılmıştır.Teşekkürler Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığına,  Sivil Havacılık Genel Müdürlüğüne ve UK Department for Transport.

İngiltere Büyükelçisi Richard Moore ” İyi haber! Yasak boyunca sabrınız & profesyonel uygulamanız için size & THY ekibine teşekkür ederim ”

Genel Müdür Bilal Ekşi şu şekilde teşekkür etti. “Sn.Büyükelçi. Yasağın kalkması için sizin de gayret gösterdiğinizi biliyoruz.Umarım daha yasaksız ve güvenli ulaşım için beraber çalışırız.”

Bakan Ahmet Arslan; ” İngiltere, Türkiye’den yapılan uçuşlarda uyguladığı laptop yasağını uzun süren ikili görüşmelerimiz neticesinde kaldırmıştır. Türkiye, Dünya havacılık otoriteleri tarafından istenilen güvenlik önlemlerinin çok daha fazlasını havayollarında uygulamaktadır.”

 

a



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2h9eVts
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder