29 Temmuz 2017 Cumartesi

Haydarpaşa Limanı Savaş Alanına Döndü Haydarpaşa Limanı devrilen vinçler ve ardından çıkan yangının ardından adeta bir savaş meydanına döndü. Liman şu anda kullanım dışı kalırken, hasar tespit çalışmaları sürüyor. Kötü hava koşullarının en fazla zarar verdiği Haydarpaşa Limanı’nda ortaya çıkan zarar ortaya çıktı. Devrilen vinçler ve ardından başlayan yangın nedeniyle limanda şu anda yükleme ve boşaltma yapılamıyor. Liman sahasında, zarar tespit çalışmalarının tamamlanmasının ardından enkazların kaldırılma işlemlerine geçileceği öğrenildi. Liman bölümünde bazı konteynerlerde hasar olduğu görüldü. Liman yetkililerinden alınan bilgiye göre, Haydarpaşa Limanı’nda alternatiflerin oluşturulduğu yükleme, boşaltma işlemlerinin yapıldığı, faaliyetlerin devam ettiği öğrenildi.

Haydarpaşa Limanı devrilen vinçler ve ardından çıkan yangının ardından adeta bir savaş meydanına döndü. Liman şu anda kullanım dışı kalırken, hasar tespit çalışmaları sürüyor.

Kötü hava koşullarının en fazla zarar verdiği Haydarpaşa Limanı’nda ortaya çıkan zarar ortaya çıktı. Devrilen vinçler ve ardından başlayan yangın nedeniyle limanda şu anda yükleme ve boşaltma yapılamıyor.

Liman sahasında, zarar tespit çalışmalarının tamamlanmasının ardından enkazların kaldırılma işlemlerine geçileceği öğrenildi. Liman bölümünde bazı konteynerlerde hasar olduğu görüldü.

Liman yetkililerinden alınan bilgiye göre, Haydarpaşa Limanı’nda alternatiflerin oluşturulduğu yükleme, boşaltma işlemlerinin yapıldığı, faaliyetlerin devam ettiği öğrenildi.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2v8H6hu
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder