28 Temmuz 2017 Cuma

HAVACILIK AKADEMİSİ VE İBN HALDUN ÜNİVERSİTESİ’NDEN EĞİTİM ALANINDA İŞBİRLİĞİ Sektörün geleceğinin inşasında kuruluşlar ile üniversiteler arasında kurulan işbirliğinin yadsınamaz öneminin bilincinde hareket eden Türk Hava Yolları Havacılık Akademisi, bu alanda gerçekleştirdiği projelere İbn Haldun Üniversitesi ile bir yenisini daha ekledi. Türk Hava Yolları Havacılık Akademisi Başkanı Sn. Doç. Dr. Kemal YÜKSEK ve Akademi yöneticileri eğitim alanında işbirliği çalışmaları başlatmak amacıyla, 26 Temmuz 2017 tarihinde İbn Haldun Üniversitesi’ni Başakşehir Kampüsünde ziyaret etti. Görüşmeye İbn Haldun Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sn. Prof. Dr. Ekrem TATOĞLU, Dekanı Sn. Prof. Dr. Fuat ERDAL ve üniversite yetkilileri katıldı. Akademi’nin ürettiği ve geliştirdiği dijital dersler başta olmak üzere, bünyesinde yer alan bütün eğitimler ile IATA, ICAO gibi global eğitimlerle ilgili Üniversite yetkililerine bilgi verildi. Eğitim alanında yapılabilecek işbirliği konuları görüşüldü. Üniversite yetkilileri Türk Hava Yolları Havacılık Akademisi ile eğitim işbirliği yapmaktan memnun kalacaklarını ifade etmişlerdir. İlgili işbirliği, global havacılık sektörünün eğitim ihtiyacının etkin şekilde karşılanmasına olanak sağlayıcı özelliği dolayısıyla önem arz ediyor. Kaynak:akademi.thy.com

Sektörün geleceğinin inşasında kuruluşlar ile üniversiteler arasında kurulan işbirliğinin yadsınamaz öneminin bilincinde hareket eden Türk Hava Yolları Havacılık Akademisi, bu alanda gerçekleştirdiği projelere İbn Haldun Üniversitesi ile bir yenisini daha ekledi.

Türk Hava Yolları Havacılık Akademisi Başkanı Sn. Doç. Dr. Kemal YÜKSEK ve Akademi yöneticileri eğitim alanında işbirliği çalışmaları başlatmak amacıyla, 26 Temmuz 2017 tarihinde İbn Haldun Üniversitesi’ni Başakşehir Kampüsünde ziyaret etti. Görüşmeye İbn Haldun Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sn. Prof. Dr. Ekrem TATOĞLU, Dekanı Sn. Prof. Dr. Fuat ERDAL ve üniversite yetkilileri katıldı.

Akademi’nin ürettiği ve geliştirdiği dijital dersler başta olmak üzere, bünyesinde yer alan bütün eğitimler ile IATA, ICAO gibi global eğitimlerle ilgili Üniversite yetkililerine bilgi verildi. Eğitim alanında yapılabilecek işbirliği konuları görüşüldü. Üniversite yetkilileri Türk Hava Yolları Havacılık Akademisi ile eğitim işbirliği yapmaktan memnun kalacaklarını ifade etmişlerdir.

İlgili işbirliği, global havacılık sektörünün eğitim ihtiyacının etkin şekilde karşılanmasına olanak sağlayıcı özelliği dolayısıyla önem arz ediyor.

Kaynak:akademi.thy.com



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2uJpQNV
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder