1 Nisan 2017 Cumartesi

TURKISH CARGO SOĞUK ZİNCİR TAŞIMALARI Brüksel Cool Chain Supply Systems and Solutions Etkinliği Her yıl düzenlenen Cool Chain Supply Systems and Solutions etkinliğinin 6’ncısı bu yıl Brüksel’de gerçekleştirilmiştir. Soğuk zincir taşımalarına yönelik gönderici ilaç firmalarının yanında ambalajlama, ısı takip cihazları, ürünlerin paket içerisinde soğuk tutulmasına yönelik çözüm ürünleri sunan firmaların da temsil edildiği Cool Chain Supply Systems and Solutions’da Turkish Cargo, soğuk zincir taşımalarının en önemli halkası olan havayolu taşıyıcısı olarak yer almıştır. Global ve bölgesel ilaç & sağlık sektörü firmalarının temsili ağırlıkta olduğu etkinlik süresince katılımcılar ve ziyaretçiler çeşitli soğuk zincir gönderileriyle ilgili kurum ve kuruluş yetkililerinin panellerine katılarak, sektörün durumu, gelişmeler ve yenilikler hakkında bakış açıları kazandılar. Genel Müdür Yrd (Kargo) Sn. Turhan ÖZEN’de yaptığı konuşmayla CEIV sertifikalı şirketimizin soğuk zincir taşımalarına verdiği önemi, bunun için yapılan yatırımları ve Turkish Cargo’nun müşterilerimize sunmakta olduğu geniş imkanları vurgulamıştır. Avrupanın en yoğun ilaç üretimini gerçekleştiren ülkelerden biri olan Belçika’da gerçekleşen etkinlikte gıda ve ilaç firmaları, ürün taşımalarının  başarıyla tamamlanması sürecinde kendilerine destek olan sağlayıcılarıyla bir araya gelerek, karşılıklı olarak bilgilerini ve deneyimlerini aktarma fırsatı bulmuşlardır. Bölgemizde bulunan büyük ilaç firmalarının temsilcileri ile Ortaklığımız hizmetlerini anlatabilme fırsatını bir kez daha yakaladığımız etkinliğe, Bayer, GSK, Pfizer, Johnson Johnson, Anmi, Lilly, GE Healthcare gibi ilaç şirketleri katılmıştır.

Brüksel Cool Chain Supply Systems and Solutions Etkinliği

Her yıl düzenlenen Cool Chain Supply Systems and Solutions etkinliğinin 6’ncısı bu yıl Brüksel’de gerçekleştirilmiştir. Soğuk zincir taşımalarına yönelik gönderici ilaç firmalarının yanında ambalajlama, ısı takip cihazları, ürünlerin paket içerisinde soğuk tutulmasına yönelik çözüm ürünleri sunan firmaların da temsil edildiği Cool Chain Supply Systems and Solutions’da Turkish Cargo, soğuk zincir taşımalarının en önemli halkası olan havayolu taşıyıcısı olarak yer almıştır. Global ve bölgesel ilaç & sağlık sektörü firmalarının temsili ağırlıkta olduğu etkinlik süresince katılımcılar ve ziyaretçiler çeşitli soğuk zincir gönderileriyle ilgili kurum ve kuruluş yetkililerinin panellerine katılarak, sektörün durumu, gelişmeler ve yenilikler hakkında bakış açıları kazandılar.

Genel Müdür Yrd (Kargo) Sn. Turhan ÖZEN’de yaptığı konuşmayla CEIV sertifikalı şirketimizin soğuk zincir taşımalarına verdiği önemi, bunun için yapılan yatırımları ve Turkish Cargo’nun müşterilerimize sunmakta olduğu geniş imkanları vurgulamıştır. Avrupanın en yoğun ilaç üretimini gerçekleştiren ülkelerden biri olan Belçika’da gerçekleşen etkinlikte gıda ve ilaç firmaları, ürün taşımalarının  başarıyla tamamlanması sürecinde kendilerine destek olan sağlayıcılarıyla bir araya gelerek, karşılıklı olarak bilgilerini ve deneyimlerini aktarma fırsatı bulmuşlardır.

Bölgemizde bulunan büyük ilaç firmalarının temsilcileri ile Ortaklığımız hizmetlerini anlatabilme fırsatını bir kez daha yakaladığımız etkinliğe, Bayer, GSK, Pfizer, Johnson Johnson, Anmi, Lilly, GE Healthcare gibi ilaç şirketleri katılmıştır.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2ol43v7
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder