28 Şubat 2017 Salı

YÜK KONTROL VE DENGE EĞİTİMİ Ağırlık Merkezi, uçağın dengede durduğu merkezdir. Yakıt miktarı, yolcu sayısı, bagaj yükü gibi ağırlığı etkileyen etmenlere göre yeri değişebilir. Her uçağın ağırlık merkezinin belirlenmiş limitleri vardır ve ancak bu limitler dahilinde uçak manevra kabiliyetini ve güvenliğini koruyabilir. Dijital formatta verdiğimiz bu eğitim ile; Sivil Havacılık temel prensipleri, uçak yapısı, uçağa etki eden kuvvetler, hareket eksenleri, Türk Hava Yolları’nda kullanılan bagaj ve sınıf etiketleri, kargo, posta, yükleme, kompartıman numaralandırma, canlı hayvan yüklemesi, yük limitleri, uçak ağırlık tanımları ve hesaplamaları, denge gibi konularda bilgi sahibi olabileceksiniz. Detaylı bilgi ve başvuru için:E aviationacademy@thy.com T +90 212 463 63 63 / 13367-12851-12360

Ağırlık Merkezi, uçağın dengede durduğu merkezdir. Yakıt miktarı, yolcu sayısı, bagaj yükü gibi ağırlığı etkileyen etmenlere göre yeri değişebilir. Her uçağın ağırlık merkezinin belirlenmiş limitleri vardır ve ancak bu limitler dahilinde uçak manevra kabiliyetini ve güvenliğini koruyabilir.

Dijital formatta verdiğimiz bu eğitim ile; Sivil Havacılık temel prensipleri, uçak yapısı, uçağa etki eden kuvvetler, hareket eksenleri, Türk Hava Yolları’nda kullanılan bagaj ve sınıf etiketleri, kargo, posta, yükleme, kompartıman numaralandırma, canlı hayvan yüklemesi, yük limitleri, uçak ağırlık tanımları ve hesaplamaları, denge gibi konularda bilgi sahibi olabileceksiniz.

Detaylı bilgi ve başvuru için:
E aviationacademy@thy.com
T +90 212 463 63 63 / 13367-12851-12360



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2m4rvLI
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder