27 Şubat 2017 Pazartesi

DHMİ Kurumlar vergisi rekortmeni Kurumlar vergisi rekortmenleri belli oldu Ankara’da 2015 yılı kurumlar vergisi rekortmenleri açıklandı. Birinci olan kurum, adının açıklanmasını istemedi. En çok vergi verenler listesinde Ankara ikincisi Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü, üçüncüsü Devlet Hava Meydanları İşletmesi, dördüncüsü Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi, beşincisi ise Türk Telekomünikasyon Anonim Şirketi oldu. Vergi rekortmenlerinin temsilcilerine teşekkür belgelerini Ankara Valisi Ercan Topaca verdi. Vergi rekortmeni kurumların temsilcilerine Maliye Bakanı Nabi Ağbal imzalı teşekkür belgesi verildi. Bu kapsamda, Ankara’da Kurumlar Vergisi beyannamesinde 3. Sırada yer alan DHMİ de teşekkür belgesini Mali İşler Daire Başkanı Muhsin Karakurt , Ankara Valisi Ercan Topaca’dan aldı.    

Kurumlar vergisi rekortmenleri belli oldu

Ankara’da 2015 yılı kurumlar vergisi rekortmenleri açıklandı. Birinci olan kurum, adının açıklanmasını istemedi.

En çok vergi verenler listesinde Ankara ikincisi Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü, üçüncüsü Devlet Hava Meydanları İşletmesi, dördüncüsü Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi, beşincisi ise Türk Telekomünikasyon Anonim Şirketi oldu.

Vergi rekortmenlerinin temsilcilerine teşekkür belgelerini Ankara Valisi Ercan Topaca verdi.

Vergi rekortmeni kurumların temsilcilerine Maliye Bakanı Nabi Ağbal imzalı teşekkür belgesi verildi.

Bu kapsamda, Ankara’da Kurumlar Vergisi beyannamesinde 3. Sırada yer alan DHMİ de teşekkür belgesini Mali İşler Daire Başkanı Muhsin Karakurt , Ankara Valisi Ercan Topaca’dan aldı.

 

 



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2mvKnB2
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder