27 Şubat 2017 Pazartesi

ABD’de SİVİL HAVACILIK ZİRVESİ ABD Federal Havacılık Kurulu (FAA) tarafından Washington’da düzenlenen sivil havacılık konulu toplantı, kuruluşun genel merkezinde başladı. FAA‘ nın uluslararası ilişkiler icra direktörü Jarey Fagan tarafından yapılan hoş geldiniz konuşmasıyla başlayan toplantıda, DHMİ Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanı Funda Ocak da heyet başkanı sıfatıyla bir konuşma yaptı. Sivil havacılığın önemli sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda, Türkiye ile ABD arasındaki sektörel işbirliğinin geliştirilmesi için adımlar atılacak. Toplantıda ayrıca, Kış operasyonları ve planlama, terminal/kara tarafını genişletme stratejileri, alt yapı iyileştirmeleri, uçak kurtarma ve yangınla mücadele hususlarında mütteakip bilgilendirmeler konuları üzerinde durulacak.

ABD Federal Havacılık Kurulu (FAA) tarafından Washington’da düzenlenen sivil havacılık konulu toplantı, kuruluşun genel merkezinde başladı.

FAA‘ nın uluslararası ilişkiler icra direktörü Jarey Fagan tarafından yapılan hoş geldiniz konuşmasıyla başlayan toplantıda, DHMİ Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanı Funda Ocak da heyet başkanı sıfatıyla bir konuşma yaptı.

Sivil havacılığın önemli sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda, Türkiye ile ABD arasındaki sektörel işbirliğinin geliştirilmesi için adımlar atılacak.

Toplantıda ayrıca, Kış operasyonları ve planlama, terminal/kara tarafını genişletme stratejileri, alt yapı iyileştirmeleri, uçak kurtarma ve yangınla mücadele hususlarında mütteakip bilgilendirmeler konuları üzerinde durulacak.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2lh1wwq
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder