28 Şubat 2017 Salı

Emirates Türkiye Basın Buluşması Düzenliyor Emirates Havayolu geçtiğimiz yılı değerlendirmek, Emirates ile ilgili yenilikleri paylaşmak ve Dubai’deki son gelişmeleri aktarmak üzere 7 Mart 2017, Salı günü saat 09.30’da Radisson Blu Hotel, İstanbul Şişli’de bir basın buluşması gerçekleştirecek. Buluşma, Emirates Havayolu Türkiye, Romanya ve Bulgaristan Genel Müdürü Bahar Birinci’nin ev sahipliğinde düzenlenecek. Emirates Havayolu, dünya turizmine yön veren liderleri buluşturan ve bu yıl üçüncüsü düzenlenen Dünya Turizm Forumu’nda, “En İyi Business Class Hizmeti” kategorisinde ödüle layık görülmüştü..  

Emirates Havayolu geçtiğimiz yılı değerlendirmek, Emirates ile ilgili yenilikleri paylaşmak ve Dubai’deki son gelişmeleri aktarmak üzere 7 Mart 2017, Salı günü saat 09.30’da Radisson Blu Hotel, İstanbul Şişli’de bir basın buluşması gerçekleştirecek.

Buluşma, Emirates Havayolu Türkiye, Romanya ve Bulgaristan Genel Müdürü Bahar Birinci’nin ev sahipliğinde düzenlenecek.

Emirates Havayolu, dünya turizmine yön veren liderleri buluşturan ve bu yıl üçüncüsü düzenlenen Dünya Turizm Forumu’nda, “En İyi Business Class Hizmeti” kategorisinde ödüle layık görülmüştü..

 



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://ift.tt/2m98MPk
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder