17 Haziran 2019 Pazartesi

ULS deneyimli çalışanlarını plaketle ödüllendirdi Havacılık sektörünün deneyimli firmalarından biri olan ULS Havayolları, 10 yılı aşkın süredir hizmet veren çalışanlarına düzenlediği bir törenle plaket verdi. ULS Havayolları’na özverili çalışmalarıyla 10 yılı aşkın süredir katkıda bulunan 43 çalışan plaketlerini yöneticilerinden almanın gururunu yaşadı. Şirketin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cebrail Karaarslan, İcra Kurulu Başkanı Mehmet Yener ve Genel Müdürü Şükrü CAN’ın katıldığı törende plaket alanlar duygulu anlar yaşadı. Plaket almaya hak kazanan çalışanlar, ULS ailesinin bir parçası olmaktan duydukları mutluluğu konuşmalarına yansıttı. 14 Haziran’da verilen plaketlerin eğitim – öğretim yılının son gününe denk gelmesi, plaket alanlarda ayrı bir heyecan ve mutluluk yarattı. Genel Müdür Şükrü Can; “Bu vesileyle ne kadar deneyimli bir şirket olduğumuzu da görmüş olduk. Buradan ilhamla daha güzel işlere imza atacağız” dedi. Tören, plaketlerin takdiminin ardından pasta kesilmesi ve toplu fotoğraf çekimleriyle son buldu.

Havacılık sektörünün deneyimli firmalarından biri olan ULS Havayolları, 10 yılı aşkın süredir hizmet veren çalışanlarına düzenlediği bir törenle plaket verdi.

ULS Havayolları’na özverili çalışmalarıyla 10 yılı aşkın süredir katkıda bulunan 43 çalışan plaketlerini yöneticilerinden almanın gururunu yaşadı.

Şirketin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cebrail Karaarslan, İcra Kurulu Başkanı Mehmet Yener ve Genel Müdürü Şükrü CAN’ın katıldığı törende plaket alanlar duygulu anlar yaşadı.

Plaket almaya hak kazanan çalışanlar, ULS ailesinin bir parçası olmaktan duydukları mutluluğu konuşmalarına yansıttı. 14 Haziran’da verilen plaketlerin eğitim – öğretim yılının son gününe denk gelmesi, plaket alanlarda ayrı bir heyecan ve mutluluk yarattı.

Genel Müdür Şükrü Can; “Bu vesileyle ne kadar deneyimli bir şirket olduğumuzu da görmüş olduk. Buradan ilhamla daha güzel işlere imza atacağız” dedi.

Tören, plaketlerin takdiminin ardından pasta kesilmesi ve toplu fotoğraf çekimleriyle son buldu.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://bit.ly/2WK9VeB
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder