19 Haziran 2019 Çarşamba

İstanbul Havalimanı’ndan benzersiz bir seyahat deneyimi İstanbul Havalimanı’nda 18 saniyede pasaport kontrolü Benzersiz bir seyahat deneyimi sunan İstanbul Havalimanı’ndaki, “Hızlı Pasaport Geçiş Sistemi” ile pasaport sırasından geçmenin süresi sadece 18 saniye! “Hızlı Pasaport Geçiş Sistemi” gidiş, transfer ve geliş katlarında toplam 30 adet üniteyle yolcuların hizmetinde. İstanbul Havalimanı’nda gidiş katında 10, transfer ve geliş katında 20 olmak üzere toplam 30 adet hızlı pasaport geçiş bankosu bulunuyor. Bu sistemi Türkiye Cumhuriyeti pasaportu taşıyan ve 18 yaş üstü herkes kullanabilecek. Benzersiz bir seyahat deneyimi sunan #İstanbulHavalimanı’ndaki, “Hızlı Pasaport Geçiş Sistemi” ile pasaport sırasından geçmenin süresi sadece 18 saniye! “Hızlı Pasaport Geçiş Sistemi” gidiş, transfer ve geliş katlarında toplam 30 adet üniteyle yolcularımızın hizmetinde. pic.twitter.com/8CkkRz3EMu — İGA Istanbul Airport (@igairport) June 19, 2019

İstanbul Havalimanı’nda 18 saniyede pasaport kontrolü

Benzersiz bir seyahat deneyimi sunan İstanbul Havalimanı’ndaki, “Hızlı Pasaport Geçiş Sistemi” ile pasaport sırasından geçmenin süresi sadece 18 saniye!

“Hızlı Pasaport Geçiş Sistemi” gidiş, transfer ve geliş katlarında toplam 30 adet üniteyle yolcuların hizmetinde.

İstanbul Havalimanı’nda gidiş katında 10, transfer ve geliş katında 20 olmak üzere toplam 30 adet hızlı pasaport geçiş bankosu bulunuyor. Bu sistemi Türkiye Cumhuriyeti pasaportu taşıyan ve 18 yaş üstü herkes kullanabilecek.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://bit.ly/2FfdpzN
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder