29 Haziran 2019 Cumartesi

İstanbul Havalimanı, 42 aylık serüvenini kitaba taşıdı: “Hayaldi, Gerçek Oldu” İGA, Cumhuriyet tarihinin en büyük projesi olan İstanbul Havalimanı’nın 42 ay gibi kısa bir sürede yapılış hikâyesini derinlemesine ele alan “Hayaldi Gerçek Oldu” kitabını yayınladı. Uzun süren ve titizlikle yapılan çalışmalar sonunda hazırlanan kitabın, havacılık sektörü adına kaynak olarak kullanılması hedefleniyor. Türkiye’yi havacılıkta zirveye taşıyan İstanbul Havalimanı’nın prestij kitabı “Hayaldi Gerçek Oldu” ismiyle okuyucu ile buluştu. İstanbul Havalimanı’nın geçmişten günümüze tüm süreçlerinin hikâyesinin anlatıldığı kitapta, bu sürece yakından tanıklık etmiş ve yön vermiş kişilerin anlatımlarına da yer veriliyor. İstanbul Havalimanı’nın inşaat sürecindeki her detayların tek tek kaleme alındığı kitapta, tüm engellere karşı koyan, Zafer Anıtı’nın yapımında var gücüyle çalışan mimarlardan mühendislere işçilerden emekçilere kadar birçok kişinin katkıları da sayfalardaki yerini alıyor. İGA’dan havacılık sektörüne armağan… İstanbul Havalimanı’nın tüm süreçlerinin anlatıldığı kitapta, İstanbul’un tarihi, havalimanının ihale süreçleri, çevre ve sürdürülebilirlik çalışmaları, inşaat alanında yaşanan ilkler, teknolojik alt yapı, havalimanının özel sistemleri ve en önemlisi inşaat süresinin perde arkasındaki gelişmeleri anlatıyor. İGA’nın havacılık sektörüne armağanı olan kitap, İstanbul Havalimanı’nın ilerleyen dönemde havacılık sektörüne sunacağı ekonomik, kültürel ve sosyal kalkınmayla da yenilikçi, sürdürülebilir ve bütüncül bir sisteme ön ayak olacak, örnek model teşkil edecek nitelikte olduğunu da aktarıyor. “Hayaldi Gerçek Oldu” kitabı, e-kitap olarak okuyucuların karşısına çıkıyor Okuyucular prestij kitaba internet üzerinden ulaşabilecek. e-kitap olarak https://www.igairport.com/hayaldi-gercek-oldu-e-kitap adresinden okunabilen kitap, hem İngilizce hem de Türkçe diliyle okuyucuların karşısına çıkıyor. Kitap, inşaat süreci boyunca çekilen etkili fotoğraf kareleriyle de göz dolduruyor. Araştırma ve metin sürecinin gazeteci-yazar Faruk Şüyün’un editörlüğünde kaleme alınan Hayaldi Gerçek Oldu kitabı için yoğun bir mesai harcandı. İstanbul Havalimanı’nın yapım sürecinde görev alan bir çok yönetici, mühendis ve mimarın katkılarıyla hayata geçen kitap, okuyucuları uzun bir yolculuğa çıkarıyor. Binlerce yıldır bu topraklarda yaşamış insanların İstanbul’a değer katmak için uğraş verdiği düşünüldüğünde, İstanbul Havalimanı’nı gerçeğe dönüştüren hikayenin anlatıldığı bu kitap, binlerce kişinin emeğine, azmine ışık tutuyor.

İGA, Cumhuriyet tarihinin en büyük projesi olan İstanbul Havalimanı’nın 42 ay gibi kısa bir sürede yapılış hikâyesini derinlemesine ele alan “Hayaldi Gerçek Oldu” kitabını yayınladı. Uzun süren ve titizlikle yapılan çalışmalar sonunda hazırlanan kitabın, havacılık sektörü adına kaynak olarak kullanılması hedefleniyor.

Türkiye’yi havacılıkta zirveye taşıyan İstanbul Havalimanı’nın prestij kitabı “Hayaldi Gerçek Oldu” ismiyle okuyucu ile buluştu. İstanbul Havalimanı’nın geçmişten günümüze tüm süreçlerinin hikâyesinin anlatıldığı kitapta, bu sürece yakından tanıklık etmiş ve yön vermiş kişilerin anlatımlarına da yer veriliyor. İstanbul Havalimanı’nın inşaat sürecindeki her detayların tek tek kaleme alındığı kitapta, tüm engellere karşı koyan, Zafer Anıtı’nın yapımında var gücüyle çalışan mimarlardan mühendislere işçilerden emekçilere kadar birçok kişinin katkıları da sayfalardaki yerini alıyor.

İGA’dan havacılık sektörüne armağan…

İstanbul Havalimanı’nın tüm süreçlerinin anlatıldığı kitapta, İstanbul’un tarihi, havalimanının ihale süreçleri, çevre ve sürdürülebilirlik çalışmaları, inşaat alanında yaşanan ilkler, teknolojik alt yapı, havalimanının özel sistemleri ve en önemlisi inşaat süresinin perde arkasındaki gelişmeleri anlatıyor. İGA’nın havacılık sektörüne armağanı olan kitap, İstanbul Havalimanı’nın ilerleyen dönemde havacılık sektörüne sunacağı ekonomik, kültürel ve sosyal kalkınmayla da yenilikçi, sürdürülebilir ve bütüncül bir sisteme ön ayak olacak, örnek model teşkil edecek nitelikte olduğunu da aktarıyor.

“Hayaldi Gerçek Oldu” kitabı, e-kitap olarak okuyucuların karşısına çıkıyor

Okuyucular prestij kitaba internet üzerinden ulaşabilecek. e-kitap olarak https://www.igairport.com/hayaldi-gercek-oldu-e-kitap adresinden okunabilen kitap, hem İngilizce hem de Türkçe diliyle okuyucuların karşısına çıkıyor. Kitap, inşaat süreci boyunca çekilen etkili fotoğraf kareleriyle de göz dolduruyor. Araştırma ve metin sürecinin gazeteci-yazar Faruk Şüyün’un editörlüğünde kaleme alınan Hayaldi Gerçek Oldu kitabı için yoğun bir mesai harcandı. İstanbul Havalimanı’nın yapım sürecinde görev alan bir çok yönetici, mühendis ve mimarın katkılarıyla hayata geçen kitap, okuyucuları uzun bir yolculuğa çıkarıyor.

Binlerce yıldır bu topraklarda yaşamış insanların İstanbul’a değer katmak için uğraş verdiği düşünüldüğünde, İstanbul Havalimanı’nı gerçeğe dönüştüren hikayenin anlatıldığı bu kitap, binlerce kişinin emeğine, azmine ışık tutuyor.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri https://ift.tt/2ZXkAVg
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder