23 Haziran 2019 Pazar

PİLOTLUKTA ZORUNLU HİZMET ÇALIŞTAYI 20-21 Haziran 2019 tarihinde Türkiye Havayolu Pilotları Derneği (TALPA) koordinatörlüğünde sektör temsilcilerinin geniş katılımıyla “Pilotlukta Zorunlu Hizmet Çalıştay”ı başarı ile gerçekleştirilmiştir. Süreçle ilgili olarak yapıcı tedbirlerin alınmasına ilişkin müşterek çalışmaların ivedilikle başlatılması konusunda tam bir görüş birliği sağlanmıştır. Çalıştay sonunda bir konuşma yapan TALPA Başkanı Kpt. Plt. H. Murat Ersoy çalıştaya yüksek katılımdan duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Havacılığımızın değerli temsilcilerine, yönetici ve çalışanlarına katılımları, paylaştıkları görüş, öneri ve katkıları için şükranlarımızı sunuyorum.” şeklinde konuştu.

20-21 Haziran 2019 tarihinde Türkiye Havayolu Pilotları Derneği (TALPA) koordinatörlüğünde sektör temsilcilerinin geniş katılımıyla “Pilotlukta Zorunlu Hizmet Çalıştay”ı başarı ile gerçekleştirilmiştir. Süreçle ilgili olarak yapıcı tedbirlerin alınmasına ilişkin müşterek çalışmaların ivedilikle başlatılması konusunda tam bir görüş birliği sağlanmıştır.

Çalıştay sonunda bir konuşma yapan TALPA Başkanı Kpt. Plt. H. Murat Ersoy çalıştaya yüksek katılımdan duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Havacılığımızın değerli temsilcilerine, yönetici ve çalışanlarına katılımları, paylaştıkları görüş, öneri ve katkıları için şükranlarımızı sunuyorum.” şeklinde konuştu.



from Aeroportist I Güncel Havacılık Haberleri http://bit.ly/2xcDtHn
via IFTTT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder